aga66 pisze:Ofelio, nie martw się na razie. Może to nic złego zdrowotnie, tylko np. starczy głód? O ile jest coś takiego
Jest. Ja mam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aga66 pisze:Ofelio, nie martw się na razie. Może to nic złego zdrowotnie, tylko np. starczy głód? O ile jest coś takiego
MB&Ofelia pisze:jolabuk5 pisze:MB&Ofelia pisze:U mnie nadal żarcie. W czwartek mamy kontrolę uszu, zobaczymy co powie pani wet na ten koci nadmierny apetyt.
Tak to jest z tymi kotami. Nie jedzą - źle, żrą - też źle![]()
Duża
Dobrze, ze jedzą, ja bym się cieszyła.![]()
![]()
Chyba, że przy tym dużo siusiają i chudną, to wtedy trzeba sprawdzić cukier...
No właśnie w czwartek zobaczymy czy nie chudną. A co do siusiania, to mam wrażenie, że Carmen dużo siusia i że to głównie ona żre. Zmartwiłam się tą możliwością cukrzycy, bo kota w domu ledwo obsługiwalna.
Ale kot na barfie, bez nadwagi, skąd by miała mieć cukrzycę?
Anna2016 pisze:Miau kochane Ciocie, śniadanko zjadłam średnio, ale jak dużej nie było to zjadłam pół jedzonka zostawionego a teraz zjadłam ładnie obiadek i....poszłam spać w kącik, na podłodze...![]()
![]()
![]()
Łacia
czitka pisze:aga66 pisze:Ofelio, nie martw się na razie. Może to nic złego zdrowotnie, tylko np. starczy głód? O ile jest coś takiego
Jest. Ja mam.Dopada mnie nocami
.
MalgWroclaw pisze:Kto tu znowu nie je
MaryLux pisze::ok:![]()
czitka pisze:aga66 pisze:Ofelio, nie martw się na razie. Może to nic złego zdrowotnie, tylko np. starczy głód? O ile jest coś takiego
.
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze::ok:![]()
Ciociu-Babciu, i jak Feliś? Wygłaszcz go, bo z tego wszystkiego nie pojawili się goscie na poprawinach i Feliś jest smutnySabcia
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:madrugada pisze:MaryLux pisze:Felek ogłosił bunt załogi na mokre jedzenie. Dobrze, że je choć suche. Jutro pobranie krwi i usg brzusia
Spróbuj posypać mokre odrobiną chrupek, może wtedy zje.
spróbuję
U nas to nie działa...
Anna2016 pisze:miau, mizianko dla Felisia, Sabci, Usi
Łaciatka
mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:madrugada pisze:MaryLux pisze:Felek ogłosił bunt załogi na mokre jedzenie. Dobrze, że je choć suche. Jutro pobranie krwi i usg brzusia
Spróbuj posypać mokre odrobiną chrupek, może wtedy zje.
spróbuję
U nas to nie działa...
u nas też
MaryLux pisze:czitka pisze:aga66 pisze:Ofelio, nie martw się na razie. Może to nic złego zdrowotnie, tylko np. starczy głód? O ile jest coś takiego
.
Mam podobnie. Ale tylko nocami, bo rano - wręcz przeciwnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 58 gości