MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ja też mam w planach spacer. A nawet dwa spacery weekendowe. Mam nadzieję że ja i sprzęt obserwacyjny jakoś wyjdziemy z tego sucho.
Na pewno wyjdziecie
Wyszlismy sucho

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ja też mam w planach spacer. A nawet dwa spacery weekendowe. Mam nadzieję że ja i sprzęt obserwacyjny jakoś wyjdziemy z tego sucho.
Na pewno wyjdziecie
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ja też mam w planach spacer. A nawet dwa spacery weekendowe. Mam nadzieję że ja i sprzęt obserwacyjny jakoś wyjdziemy z tego sucho.
Na pewno wyjdziecie
Wyszlismy suchoNawet słońce zaświeciło. Zobaczymy jak będzie jutro bo nie mam jeszcze planu gdzie potuptam.
MB&Ofelia pisze:Nadal nie wiem gdzie potuptam. Mam namiar na łabędzie pod Koszalinem, ale do przejścia od najbliższego przystanku i z powrotem jakieś 9-10 kilometrów. Trochę daleko na tuptanie z lunetą. Gdybym wiedziała że jest tam czarnodzioby, to bym poszła, ale to mogą być łabędzie nieme czyli pospolitaki, albo krzykliwe czyli bez sensacji. Zapewne skończy się na spacerku po lesie na Górze Chełmskiej.
W każdym razie, deszcz czy nie deszcz, ma być całkiem ciepło. Wreszcie. Co prawda tylko przez jeden dzień ale lepszy rydz niż nic.
jolabuk5 pisze:A on lubi Twoje wizyty?
jolabuk5 pisze:Gryziesz go w ucho?
MB&Ofelia pisze:8O![]()
Maryś, może zjedz coś w domu przed tymi korepetycjami... Kotom uszka nie odrastają...
Anna2016 pisze:Miau Ciociubabciu masz zaprzyjaźnionego kocurka????
Zuniaciekawska
Użytkownicy przeglądający ten dział: Marmotka i 12 gości