A chlopaki urocze z tym nienarzucaniem sie Czitusi

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
czitka pisze:zuza pisze:Tez zaglosowalam.
Cosi!
zuza pisze:czitka pisze:zuza pisze:Tez zaglosowalam.
Cosi!
przepraszam!
czitka pisze:zuza pisze:czitka pisze:zuza pisze:Tez zaglosowalam.
Cosi!
przepraszam!
Ależ my się nie gniewamy![]()
U mnie sporo kotów, sama się mylę, najgorzej gdy dwa wielkie szare zadki koło misek wieczorem i muszę od frontu zaglądać komu tę insulinę podać, Bratu raz o mało co nie dostał![]()
Buziaki, Zuza!
SabaS pisze:Zagłosowane na Wiktorię j Kamilę
https://um.olawa.pl/9-miasto/2279-aktualne-ankiety
Czitka super to wszystko zorganizowałaś Pasiowi, a jak dobrze wychowałaś chłopaków, że tak Cosi miejsce na kanapie robią, a sami się gniotą
czitka pisze:Przyszły wyniki Pasia, złe.
Przekroczenia niestety: mocznik, kreatynina, fruktozamina, trzustka też źle. Morfologia w porządku. Biochemia cztery miesiące temu w normie, wczoraj już nie.
Martwimy się. W poniedziałek konsultacja z wynikami w klinice.
Smutno nam bardzo.
Pasiowi jakoś nie, zmierzyłam cukier-280 przed insuliną. Z wielkim apetytem pałaszują z Bratu i Mami na tarasie kolację.
Ile takich kolacji jeszcze...
czitka pisze:Ja już nie wiem kogo, czym i na co się leczy![]()
Dzięki za słowa pocieszenia, no ma przekroczenia, nie chcę przekręcać, bo wyniki w poczcie, z tego co pamiętam kreatynina chyba 2.6, mocznik 150(?), fruktozamina 600, ta lipaza trzustkowa to górna norma razy 2, będę u doktorki jak się uda w poniedziałek, będziemy myśleć, teraz mi się wszystko poplątało, chodzę za Pasiem, obserwuję, nasłuchuję jak oddycha i czy go nic nie boli, mnie za to rozbolała głowa a nie boli mnie nigdy a zamiast gorączki mam 35.2, czyli stygnę.
Syn ma covid, synowa ma covid i wnuczek też.
A Pasio ma cukrzycę i pewnie nie tylko.
Już nie wiem w którą stronę się martwić![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: badgstuff i 39 gości