Kasiu, może maluszki miały wady genetyczne , nie obwiniaj się , nie wolno Ci. Robisz dużo i to bardzo fachowo.Od trzech dni walczę o życie malutkiej burasi. Bachory osiedlowe przyniosły mi ją skrajnie wycieńczoną. Kciuki za Maćka.Trzymaj się.
puss-jestem myślami z Wami,dla mnie przypadek Maćka jest bardzo wyczerpujący emocjonalnie Może zwiększyć dawkę na 0,3 ml? Po dwóch minimalnych dawkach trudno o natychmiastową reakcję.
Maciusiu, nie poddawaj się! Puss, te trzecie powieki mogą być od robali albo od wirusów KK.
Przykro mi z powodu maluszków [']
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
nie jestem szczególnie wierząca. nie chodzę do kościoła. nie uznaję klerykalizmu. ale modlę się. za duszę jego zmarłej opiekunki. serce by jej pękło, gdyby wiedziała co się z nim dzieje.
mam prośbę do wszystkich, którzy czytają, pomagają, wspierają nas w każdy sposób: nie miejcie mi za złe, jeśli zdecyduję, że trzeba mu pomóc odejść za TM, że trzeba mu pomóc pójść do tej, którą tak kocha. o to Was proszę.
póki co walczę z całych moich sił, żeby żył. jeśli przeżyje, zostanie u mnie tak długo, jak będzie chciał.