MaryLux pisze:Popołudniowe zmiany też są paskudne
Wszystkie zmiany są paskudne

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Popołudniowe zmiany też są paskudne
MaryLux pisze:mir.ka pisze:Silverblue pisze:Jak ja nie cierpię budzikaTyle dobrego z popołudniowych zmian że nie muszę wstawać rano, no chyba że muszę
Wszyscy znajomi już wiedzą żeby rano do mnie nie dzwonić
a ja wyciszam telefon na noc, włączę jak się obudzę
Ja nie mogę ze względu na rodziców 90+
Silverblue pisze:Ja nie wiem jak sytuacja z jabłkami. Ale zjadłabym dobrą szarlotkę.
MB&Ofelia, dla pasji to na pewno warto wstać o tej godzinieAż sobie popatrzyłam jak taki biegus morski wygląda. Ładny z długim dziobkiem.
MB&Ofelia pisze:A propos budzika i wczesnego wstawania - trzeba być wariatką, żeby w dzień wolny wstawać o 6.30. Ale jakby nie patrzeć, ptasiarze to wariaci.
A biegus morski oczywiście znów mi się nie pokazałByły tylko świergotki nadmorskie, lepszy rydz niż nic
A jutro znów za długo nie pośpię, bo jadę do rodziców na akcję jabłka. Jeszcze trochę i nie będę mogła patrzeć na jabłka
![]()
U was też taki wysyp jabłek?
mir.ka pisze:Do mnie ostatnio przylatywała para paszkotów, wcześniej nigdy ich nie widziałam.(
MB&Ofelia pisze:mir.ka pisze:Do mnie ostatnio przylatywała para paszkotów, wcześniej nigdy ich nie widziałam.(
Paszkoty są fajne. Co ciekawe, bardzo lubią jemiołę. Nawet bardziej niż jemiołuszki, które wbrew nazwie wolą jarzębinę.
jolabuk5 pisze:Jak się czują Ofelia i MCC oraz ich Duża? Jeśli nikt już nie ma kataru, to czas zmienić temat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, ruda_maupa, zuza i 73 gości