maja_brygida22 tego malego wariata nie sposob nie kochac

Ciesze sie, ze kociaste czuja sie lepiej. Mi dla odmiany dzis chce dokuczac druga nerka...

Zdrowka, kochane koteczki, zdrowka!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Maly to istny pies ogrodnika chybamaja_brygida22 pisze:
Cyryl rozkoszny jak zawsze - w ciągu zeszłej nocy ze cztery razy przychodził pociamkaćjak wzięłam do łóżka Honorcię, żeby przerwać ten monopol, to mały, nadal mrucząc, wlazł na nią i zaczął ją podgryzać - po gardle, po uszach, łapach... w końcu poszli sobie obydwoje.
![]()
Ale cwanymaja_brygida22 pisze:Cyryl w poprzednim wcieleniu musiał być żołnierzem lub jakimś tajnym agentem - uwielbia się maskować! Nasze koty układają się na kontrastowych tłach, żeby było je widać, podobnie było z Procikiem ['] mojej Mamy - był biały i KOCHAŁ ciemne rzeczy - mimo wyczesywania kota i czyszczenia ubrań rolką czyszczącą, wszędzie było pełno białych kudłów. Zaś Cyryl... kładzie się na czarnym fotelu, na którym leży przez nasze zapomnienie czarny polar, zamyka ślepka i... kota nie ma! Ostatnio mój Marek omal na nim nie usiadł...Teraz zawsze sprawdzamy czy siedzisko nie jest przypadkiem zajęte (choć czasem to nie wystarczy, bo mały potrafi cichaczem zakraść się i ułożyć pomiędzy oparciem a osobą, która aktualnie korzysta z komputera...
)
Kociara82 pisze:Ale cwany![]()
![]()
Powinien sie nazywac Tajniak albo Agent
![]()
![]()
ASK@ pisze:u mnie i zwierz i ludź załapał!
Kociara82 pisze:ASK@ pisze:u mnie i zwierz i ludź załapał!
sezon grypowy oficjalnie rozpoczetyA jakie jest na to najlepsze lekarstwo? KOT!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana, lucjan123 i 28 gości