OTWOCK-CYRYLEK miziak ma domek! (*)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 18, 2009 13:40 Re: OTWOCK-CYRYLEK ma kochajacy DT!Szukamy DS!

ASK@ z ta franca to wcale sie nie dziwie. Sezon grypowy wsrod ludzi sie zaczyna, to i na kociaste przechodzi :roll:

maja_brygida22 tego malego wariata nie sposob nie kochac :) Niektorym sie latwo mowi-to sie nie przywiazuj, ale tak sie nie da! Ani sie czlowiek obejrzy, jak kolejny ogonek wkrada sie (skutecznie) w cioteczkowe serducha :D

Ciesze sie, ze kociaste czuja sie lepiej. Mi dla odmiany dzis chce dokuczac druga nerka... :oops:
Zdrowka, kochane koteczki, zdrowka! :piwa: i buziaki najslodsze dla wszystkich :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob wrz 19, 2009 10:42 Re: OTWOCK-CYRYLEK ma kochajacy DT!Szukamy DS!

jak zdrowko?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob wrz 19, 2009 19:27 Re: OTWOCK-CYRYLEK ma kochajacy DT!Szukamy DS!

wielllllllllllllllki buuuuuuuuuuuuziak dla przepieknego czarnego pysiulka :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* i mizianko na dobranoc :)

Kociara82

Post » Sob wrz 19, 2009 23:44 Re: OTWOCK-CYRYLEK ma kochajacy DT!Szukamy DS!

pewnie zajecie jestescie.mam tylko nadzieje,ze kociaste lepiej!!!
Obrazek

ASK@

Post » Nie wrz 20, 2009 11:02 Re: OTWOCK-CYRYLEK ma kochajacy DT!Szukamy DS!

:?:
Obrazek

ASK@

Post » Nie wrz 20, 2009 11:17 Re: OTWOCK-CYRYLEK ma kochajacy DT!Szukamy DS!

Przepraszam, że się nie odzywałam, ale miałam w pracy urwanie głowy. Z Cyrylkiem lepiej, za to obydwoje rezydeci chorzy, obawiam się, że bez antybiotyku się nie obejdzie... :( Jak na złość nasza wetka też jest chora! Chcieliśmy wezwać ją na wizytę domową (aktualnie mamy 3 chore koty i tylko 1 transporter - nasze dwa koty mieszczą się w nim idealnie, ale trzeci już nie wejdzie, a jeździć na dwa razy trochę bez sensu. Dodatkowo nasze towarzystwo jest ciężkawe - Cyryl waży prawie 2 kg + Honoratka 3,5kg + Bazyli 7kg 8O :oops: to daje ponad 12kg kota w trzech kotach!!! :D + transporter 2,5 kg...), ale nie mam sumienia jej dręczyć, skoro sama bardzo źle się czuje. Postaram się wezwać innego weta z zaprzyjaźnionej lecznicy. Generalnie - niewesoło...

Cyryl rozkoszny jak zawsze - w ciągu zeszłej nocy ze cztery razy przychodził pociamkać :1luvu: jak wzięłam do łóżka Honorcię, żeby przerwać ten monopol, to mały, nadal mrucząc, wlazł na nią i zaczął ją podgryzać - po gardle, po uszach, łapach... w końcu poszli sobie obydwoje. :evil:

Cyryl w poprzednim wcieleniu musiał być żołnierzem lub jakimś tajnym agentem - uwielbia się maskować! Nasze koty układają się na kontrastowych tłach, żeby było je widać, podobnie było z Procikiem ['] mojej Mamy - był biały i KOCHAŁ ciemne rzeczy - mimo wyczesywania kota i czyszczenia ubrań rolką czyszczącą, wszędzie było pełno białych kudłów. Zaś Cyryl... kładzie się na czarnym fotelu, na którym leży przez nasze zapomnienie czarny polar, zamyka ślepka i... kota nie ma! Ostatnio mój Marek omal na nim nie usiadł... :? Teraz zawsze sprawdzamy czy siedzisko nie jest przypadkiem zajęte (choć czasem to nie wystarczy, bo mały potrafi cichaczem zakraść się i ułożyć pomiędzy oparciem a osobą, która aktualnie korzysta z komputera... :twisted: )

Asiu, jak tam Jaś? Reszta kociego towarzystwa zdrowa?
Pozdrawiamy wszystkie Cioteczki zaglądające do wątku!!!
ObrazekObrazek [*]Honorcia (09.2008 - 27.09.09) - wróć, najmilsza! [*] Szyluniu, nasza iskierko (05.2011 - 29.09.2011)[*]Cyrylku, czernidełko ukochane, przepraszam! Czekamy i tęsknimy! (06.2009 - 21.05.2013)[*]

maja_brygida22

Od: Czw sty 10, 2008 15:36

Post » Nie wrz 20, 2009 11:58 Re: OTWOCK-CYRYLEK ma kochajacy DT!Szukamy DS!

(puk,puk)zdrowa czereda. Kicha Angel,ale on czesto tak.mam nadzieje.
Daszek dostaje syropek wzmacniajacy.Ale Jas jeszcze ciagle nie taki jak powinien.Jutro tez do weta,bo nie przeszlo mu do konca.Antybioty sie skonczyl.Co to za franca?jakas cholera.
Pamietam,ze jak trafily do nas 4 tymczasy w I/09 to cala 7 byla chora.Lazaret zalozylismy.

Kciuki za kociaste!
Obrazek

ASK@

Post » Nie wrz 20, 2009 13:23 Re: OTWOCK-CYRYLEK ma kochajacy DT!Szukamy DS!

Kasia nie wiem co koty dostaja ale moze zastrzyki w domu robic (jesli sa) i do minimum ograniczyc wizyty u weta.Wiem czasem stan zdrowia kaze jezdzic czesto na wizyty ale sama jazda,stres i pobyt w poczekalni nie sprzyjaja. Moze tam maly wlasnie zlapal wirusa.
Glaski dla koteczkow!I niech zdrowieja!!!
Obrazek

ASK@

Post » Pon wrz 21, 2009 10:14 Re: OTWOCK-CYRYLEK ma kochajacy DT!Szukamy DS!

maja_brygida22 pisze:
Cyryl rozkoszny jak zawsze - w ciągu zeszłej nocy ze cztery razy przychodził pociamkać :1luvu: jak wzięłam do łóżka Honorcię, żeby przerwać ten monopol, to mały, nadal mrucząc, wlazł na nią i zaczął ją podgryzać - po gardle, po uszach, łapach... w końcu poszli sobie obydwoje. :evil:
Maly to istny pies ogrodnika chyba :D Ale ja i tak go uwielbiam :)

maja_brygida22 pisze:Cyryl w poprzednim wcieleniu musiał być żołnierzem lub jakimś tajnym agentem - uwielbia się maskować! Nasze koty układają się na kontrastowych tłach, żeby było je widać, podobnie było z Procikiem ['] mojej Mamy - był biały i KOCHAŁ ciemne rzeczy - mimo wyczesywania kota i czyszczenia ubrań rolką czyszczącą, wszędzie było pełno białych kudłów. Zaś Cyryl... kładzie się na czarnym fotelu, na którym leży przez nasze zapomnienie czarny polar, zamyka ślepka i... kota nie ma! Ostatnio mój Marek omal na nim nie usiadł... :? Teraz zawsze sprawdzamy czy siedzisko nie jest przypadkiem zajęte (choć czasem to nie wystarczy, bo mały potrafi cichaczem zakraść się i ułożyć pomiędzy oparciem a osobą, która aktualnie korzysta z komputera... :twisted: )
Ale cwany :ryk: :ryk: :ryk: Powinien sie nazywac Tajniak albo Agent :D :ryk: :ryk:

Kociara82

Post » Pon wrz 21, 2009 11:05 Re: OTWOCK-CYRYLEK ma kochajacy DT!Szukamy DS!

Kociara82 pisze:Ale cwany :ryk: :ryk: :ryk: Powinien sie nazywac Tajniak albo Agent :D :ryk: :ryk:

O to to !!! :D

Miziaki dla całego stadka by szybicej choróbsko wypędzić. Wszedzie jesienne wirusiska panuja ..... nas tez nie oszczędziły w wydaniu ludzkim
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pon wrz 21, 2009 13:51 Re: OTWOCK-CYRYLEK ma kochajacy DT!Szukamy DS!

u mnie i zwierz i ludź załapał!
Obrazek

ASK@

Post » Pon wrz 21, 2009 17:44 Re: OTWOCK-CYRYLEK ma kochajacy DT!Szukamy DS!

ASK@ pisze:u mnie i zwierz i ludź załapał!

sezon grypowy oficjalnie rozpoczety :D A jakie jest na to najlepsze lekarstwo? KOT! :D

Kociara82

Post » Wto wrz 22, 2009 9:09 Re: OTWOCK-CYRYLEK ma kochajacy DT!Szukamy DS!

Kociara82 pisze:
ASK@ pisze:u mnie i zwierz i ludź załapał!

sezon grypowy oficjalnie rozpoczety :D A jakie jest na to najlepsze lekarstwo? KOT! :D

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Się podpisuję.
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Wto wrz 22, 2009 12:37 Re: OTWOCK-CYRYLEK ma kochajacy DT!Szukamy DS!

miau!

yyyy.... tzn.to mialo znaczyc HOP ;)

komu tego czarnego, slodkiego, zwariowanego, rozmruczanego koteczka?

Kociara82

Post » Wto wrz 22, 2009 13:00 Re: OTWOCK-CYRYLEK ma kochajacy DT!Szukamy DS!

moje pukania nie pomogły :twisted:
cała 6 futer na lekach :!:
co to za franca sie przypetała. :twisted: :twisted: :twisted:
Jas biedak najgorzej.
Jak Kasia kociaste sie czuja?
Domyslam sie,ze czasu i ochoty brak na pisanie.
Głaski dla koteczkow.
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]