Kotomania-czyli ja i moje 4 ogony

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 01, 2009 8:07

milenap pisze:Ja chyba w końcu musze to konto na n-k założyć, bo mnie same fajne rzeczy omijają :wink: :lol:

hmmmmmm,ten tego no............ :wink:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob sie 01, 2009 8:09

A Ty spryciulo!-schowałas sie!
Kasiu-szkoda,że nie masz weny,ale może jednak :D ?

Kochane-dzisiaj mnie nie bedzie,bo "wybywam" nad jezioro-chce sie zobaczyc z kolezankami,które jutro juz wyjeżdzają,a przy okazji,pooddycham cudownym powietrzem,nasączonym zapachem sosen!
Wracam jutro-i na pewno tu bede!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob sie 01, 2009 8:09

Kasiu,ale Twój wąteczek pędzi !!!!!(nie dziwię się).Przez te dwa tygodnie jak będę bez netu to chyba ze 20 stron lekko przybędzie.Kieeeeedy ja to nadrobię?
Obrazek

Myszolandia

Post » Sob sie 01, 2009 8:11

Sylwuś,a gdzie wybywasz???
I spoko-nadrobisz!-ja tez się bardzo cieszę,że mam takich kapitalnych gości! :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Sob sie 01, 2009 8:14

kropkaXL pisze:A Ty spryciulo!-schowałas sie!

Kasiu,niestety byłam zmuszona.Taki jeden gostek siostrzenicy mojej zapowiedział że będzie taaaakie "cuda" nam pisał ,że skasujemy konta.Więc figę se może.Żeby nie to to mi tam rybkało,czy byłam schowana czy na wierzchu,ale tak to nieraz jest
Obrazek

Myszolandia

Post » Sob sie 01, 2009 8:16

kropkaXL pisze:Sylwuś,a gdzie wybywasz???
I spoko-nadrobisz!-ja tez się bardzo cieszę,że mam takich kapitalnych gości! :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:

Ano troszkę musimy odpocząć.Potrzeba mi tego jest.Ano na południe Kochanie wybywamy.Spoko,uprzedzę Twoje pytanko,Myszka będzie miała całodobową opiekę 2 osób,pewnych osób,więc się nie martwię i jestem spokojna
Obrazek

Myszolandia

Post » Sob sie 01, 2009 8:17

Ale mogłas go zablokować -i wtedy nic by nie zrobił!!!
No cóz -bywa!-do mnie też rok temu "przypięła się" dziewczyna z chorobą psychiczną,więc ją zablokowałam i mam spokój!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob sie 01, 2009 8:18

kropkaXL pisze: ja tez się bardzo cieszę,że mam takich kapitalnych gości! :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:

Ja powiem Ci tak szczerze,że dawałam Ci góra dwa miesiące od tego momentu co padło,żebys sobie wąteczek kociaków założyła,że założysz wąteczek.Nie spojrzałam,która jest strona teraz ,ale z pewnością za chwilę będziesz robić drugą część,jestem tego pewna.Po prostu takie osóbki jak Ty- przyciągają
Obrazek

Myszolandia

Post » Sob sie 01, 2009 8:19

A gdzie na południe jeśli wolno spytac?-w góry,czy za góry??? :lol:
Hmmm-wiedziałas ,że o Myszke zapytam-faktycznie uprzedziłas moje pytanie!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob sie 01, 2009 8:22

kropkaXL pisze:A gdzie na południe jeśli wolno spytac?-w góry,czy za góry??? :lol:

Jak to się łądnie mówi,czytam w Twoich myślach.Żeby te osóbki chciały pisać tu na miaukim,to zostawiłabym "wszystko co potrzebne" i byście miały na bieżąco co u Myszki.
Ano do Krościenka,a wracając chcemy zahaczyć o Zakopane.Chociaż ostatnie nagłe wydatki mocno nas "uszczupliły",to jednak szkoda nam zaliczki,żeby przepadła
Obrazek

Myszolandia

Post » Sob sie 01, 2009 8:22

kociczka39 pisze:
kropkaXL pisze: ja tez się bardzo cieszę,że mam takich kapitalnych gości! :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:

Ja powiem Ci tak szczerze,że dawałam Ci góra dwa miesiące od tego momentu co padło,żebys sobie wąteczek kociaków założyła,że założysz wąteczek.Nie spojrzałam,która jest strona teraz ,ale z pewnością za chwilę będziesz robić drugą część,jestem tego pewna.Po prostu takie osóbki jak Ty- przyciągają

Dzieki Sylwio!-tu jest naprawde dużo fajnych osób,tylko czasem zdarzaja sie jakies takie "inne"-sympatyczne inaczej :twisted:
Ale na tym watku ich nie ma i bardzo dobrze!
A na stronie jesteśmy -nomen omen-13-ej-do setki daleko,ale mam nadzieję,że dalej bedzie tak sympatycznie i cieplutko!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob sie 01, 2009 8:26

kociczka39 pisze:
kropkaXL pisze:A gdzie na południe jeśli wolno spytac?-w góry,czy za góry??? :lol:

Jak to się łądnie mówi,czytam w Twoich myślach.Żeby te osóbki chciały pisać tu na miaukim,to zostawiłabym "wszystko co potrzebne" i byście miały na bieżąco co u Myszki.
Ano do Krościenka,a wracając chcemy zahaczyć o Zakopane.Chociaż ostatnie nagłe wydatki mocno nas "uszczupliły",to jednak szkoda nam zaliczki,żeby przepadła

Oj ,żeby te pieniążki tak sie mnożyły jak koty,to nie byłoby problemów!
A do Gaździnki zajedziecie?-do Murzasichla?
Może i do Zureczka wpadniecie?
Mam nadzieję,że Aga tym razem odezwie sie do mnie,jak bedzie w Miłakowie-to tylko 16 km od Moraga-no i obiecała mi,że odwiedzi mnie!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob sie 01, 2009 8:30

kropkaXL pisze:
A na stronie jesteśmy -nomen omen-13-ej-do setki daleko,ale mam nadzieję,że dalej bedzie tak sympatycznie i cieplutko!

Spoko Kasiu,w góra miesiąc (mniej pewnie) będziesz prawie do setki dobijać,jestem pewna.Tak,fajnie że jest dużo sympatycznych osóbek,dla których warto wchodzić na miau,albo wąteczki zakładać i aż się chce pisać.Na początku jak zaczynałam (dzięki Tobie oczywiście :1luvu: ) miałam 1 wątek w zakładce,Milenki,od którego wszystko się u mnie zaczeło na miau.A teraz mam 33 wąteczki,bo z ciekawości ostatnio policzyłam.Owszem inne wąteczki też śledziłam ,czytałam,ale takich na których jestem miałam jeden
Obrazek

Myszolandia

Post » Sob sie 01, 2009 8:33

kropkaXL pisze:

Oj ,żeby te pieniążki tak sie mnożyły jak koty,to nie byłoby problemów!
A do Gaździnki zajedziecie?-do Murzasichla?
Może i do Zureczka wpadniecie?
Mam nadzieję,że Aga tym razem odezwie sie do mnie,jak bedzie w Miłakowie-to tylko 16 km od Moraga-no i obiecała mi,że odwiedzi mnie!

A żebyś wiedziała Kasiu,wczoraj musieliśmy jechać na biegu po monitor,bo tamten pajdut w p...........ale się wkurzyłam,no ale nic się na to nie poradzi.
Nie wiem Kochanie,czy zdążymy obrócić tak.Bo my zdani na busy,pociągi i inne,nie wiem,nie mam pojęcia,nawet zielonego.Mamy w planach dużo ale co z tego wyjdzie zobaczymy
Obrazek

Myszolandia

Post » Sob sie 01, 2009 8:34

Cześć wszystkim. Wczoraj prąd mi padł i d... blada. Teraz idę odebrać rower z przeglądu. Wejdę jak wrócę. Wtedy wszystko doczytam, poklikam, itd. Wybaczie.
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

[poprzednia][następna]