milenap pisze:Ja chyba w końcu musze to konto na n-k założyć, bo mnie same fajne rzeczy omijają![]()
![]()
hmmmmmm,ten tego no............

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
milenap pisze:Ja chyba w końcu musze to konto na n-k założyć, bo mnie same fajne rzeczy omijają![]()
![]()
kropkaXL pisze:A Ty spryciulo!-schowałas sie!
kropkaXL pisze:Sylwuś,a gdzie wybywasz???
I spoko-nadrobisz!-ja tez się bardzo cieszę,że mam takich kapitalnych gości!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kropkaXL pisze: ja tez się bardzo cieszę,że mam takich kapitalnych gości!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kropkaXL pisze:A gdzie na południe jeśli wolno spytac?-w góry,czy za góry???![]()
Hmmm-wiedziałas ,że o Myszke zapytam-faktycznie uprzedziłas moje pytanie!
kociczka39 pisze:kropkaXL pisze: ja tez się bardzo cieszę,że mam takich kapitalnych gości!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja powiem Ci tak szczerze,że dawałam Ci góra dwa miesiące od tego momentu co padło,żebys sobie wąteczek kociaków założyła,że założysz wąteczek.Nie spojrzałam,która jest strona teraz ,ale z pewnością za chwilę będziesz robić drugą część,jestem tego pewna.Po prostu takie osóbki jak Ty- przyciągają
kociczka39 pisze:kropkaXL pisze:A gdzie na południe jeśli wolno spytac?-w góry,czy za góry???![]()
Hmmm-wiedziałas ,że o Myszke zapytam-faktycznie uprzedziłas moje pytanie!
Jak to się łądnie mówi,czytam w Twoich myślach.Żeby te osóbki chciały pisać tu na miaukim,to zostawiłabym "wszystko co potrzebne" i byście miały na bieżąco co u Myszki.
Ano do Krościenka,a wracając chcemy zahaczyć o Zakopane.Chociaż ostatnie nagłe wydatki mocno nas "uszczupliły",to jednak szkoda nam zaliczki,żeby przepadła
kropkaXL pisze:
A na stronie jesteśmy -nomen omen-13-ej-do setki daleko,ale mam nadzieję,że dalej bedzie tak sympatycznie i cieplutko!
kropkaXL pisze:
Oj ,żeby te pieniążki tak sie mnożyły jak koty,to nie byłoby problemów!
A do Gaździnki zajedziecie?-do Murzasichla?
Może i do Zureczka wpadniecie?
Mam nadzieję,że Aga tym razem odezwie sie do mnie,jak bedzie w Miłakowie-to tylko 16 km od Moraga-no i obiecała mi,że odwiedzi mnie!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 52 gości