No cóż, wystarczy, że ujawniając co wstydliwie zrobiła Marcelibu w Twojej firmie, wspięłaś się na wyżyny złośliwościFemka pisze:nie miałam z tą złośliwą wypowiedzią nic wspólnego <foch>Lemoniada pisze:Widać szkołę Femki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
No cóż, wystarczy, że ujawniając co wstydliwie zrobiła Marcelibu w Twojej firmie, wspięłaś się na wyżyny złośliwościFemka pisze:nie miałam z tą złośliwą wypowiedzią nic wspólnego <foch>Lemoniada pisze:Widać szkołę Femki
Femka pisze:może z podobnym zawodem jest ich na pęczki, ale takich jak Ty, to na pewno nie maewa74 pisze:Femka pisze:Bardzo dziękuję za życzenia![]()
Zosia
Ewuś, zawód masz fajny. Znajdziesz robotę.
DziękujęNiestety w stolycy takich jak ja na pęczki...ale walczę
![]()
![]()
Femka pisze:Marcelibu pisze:My życzymy Burej Zosi, żeby jak najdłużej wytrzymała ze swoją Dużą!![]()
![]()
H&M
H&M
Ja Wam życzę jak najmniej wirusowego zapalenia chrupków
Bura Zośka![]()
Ja-Ba pisze:Ciekawe czy Bura Zośka - jesli istnieje - dostanie dzisiaj od swojej Dużej tort z myszy...
Felek ostatnio za dużo coś myślacy..
moś pisze:Niewidzialna Zosiu, zycze ci niewidzialnosci jakiej sobie zyczysz i uciechy ze my cie nie widzimy![]()
Femka pisze:Już jestem w domku, Szczypiorki i Cycek nakarmione. Koteczki stęsknione jak nie wiem, Milusia już do mnie przytulona.
Po drodze stałam w mega korku z powodu wypadku. Zginął facet jadący na motorze. Dlaczego kompletnie nie czuję dla niego współczucia?Przynajmniej kilku minęło mnie po drodze z prędkością światła. W tym przynajmniej dwóch wyprzedzało na trzeciego. Też powinni się rozwalić, zanim rozwalą kogoś innego.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 57 gości