Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aleba pisze:Jutro wieziemy Blusio-już-nie-olewacza na wizytę kontrolną, postaramy się pobrać mocz do badania i zobaczymy jak działają leki (zwłaszcza czy białkomocz się utrzymuje).
Na razie za pomocą diety i leków udało się wyeliminować lanie po kątach, od ponad tygodnia wszystko ładnie ląduje w kuwecie (tfu tfu tfu).
No i jestem w pozytywnym szoku. W przeszłości dla odstresowania Blusi i poprawy jej stosunków z Narcyzem stosowałam Feliwaya i krople Bacha. Trochę pomogły, ale napięcie nadal było wyczuwalne i do łapoczynów nadal dochodziło. Teraz, wobec otrzymanego zalecenia zmniejszenia poziomu stresu u Blusi, sięgnęłam w desperacji po Kalm Aid. Podaję go od jakichś 3 tygodni i aż uwierzyć nie mogę - Blusia zaczęła się bawić, przychodzi do mnie na mizianki, nawet pozwala się trochę potrzymać na kolanach (czego generalnie nie lubi), w nocy po mnie depcze z głośnym mruczeniem i każe się wygłaskiwać, poprawił jej się apetyt, biega po domu i zagląda w miejsca, gdzie wcześniej nie wchodziła (chyba się bała). Zachowuje się jak zupełnie inny kot. Teraz dopiero do mnie dociera jak ona wcześniej musiała być zestresowana
Środek podawałam też Narcyzowi, dopóki mi się nie uwstecznił i nie zaczął przede mną wiać w paniceWięc jemu akurat ta kuracja nie wyszła na dobre. No ale teraz dałam mu już spokój, powinien się za jakiś czas znowu ośmielić.
Aleba pisze:Środek podawałam też Narcyzowi, dopóki mi się nie uwstecznił i nie zaczął przede mną wiać w paniceWięc jemu akurat ta kuracja nie wyszła na dobre. No ale teraz dałam mu już spokój, powinien się za jakiś czas znowu ośmielić.
pixie65 pisze:Jana, ja akurat to czytałam a pytam bo mnie zastanowiło to ostatnie zdanie:Aleba pisze:Środek podawałam też Narcyzowi, dopóki mi się nie uwstecznił i nie zaczął przede mną wiać w paniceWięc jemu akurat ta kuracja nie wyszła na dobre. No ale teraz dałam mu już spokój, powinien się za jakiś czas znowu ośmielić.
Skąd taka reakcja?
Czy to efekt podawania tego preparatu czy coś innego?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 50 gości