Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mziel52 pisze:
Czemu on ogonek ma taki dziwny, jakby na zdjęciu rentgenowskim?
Aleksandra59 pisze:Efcia1 - tarczyca to nie jest problem, da się uregulować. Ale trzeba mieć 100% pewność, że to tarczyca.
AnielkaG pisze:Ja sobie myślę że to nie może być niedoczynność tarczycy- kotka już by nie żyła. Może to zupełnie coś innego
dellfin612 pisze:Właśnie.
A byłam u lekarza, do którego mam pełne zaufanie,
jest dobrym wetem
Aleksandra59 pisze:
Ale z drugiej strony - te objawy na RTG też należałoby skonsultować. Mam namiary na dobrego ortopedę. Mogę - jeżeli masz te zdjęcia Malibu - zrobić konsultacje zdjęcia, bez ciągania koteczki.
dellfin612 pisze:Aleksandra59 pisze:
Ale z drugiej strony - te objawy na RTG też należałoby skonsultować. Mam namiary na dobrego ortopedę. Mogę - jeżeli masz te zdjęcia Malibu - zrobić konsultacje zdjęcia, bez ciągania koteczki.
Zapytam jutro, jaka jest szansa na wyciągnięcie tego rtg.
Byłoby dobrze, gdyby mała nie musiała jeździć, bo strasznie się stresuje i płacze w podróży.
Poza tym w kontenerku nie leży tylko siedzi albo stoi i choćby nie wiem jak ostrożnie jechać, to ona przy każdym najdelikatniejszym wstrząsie samochodu czy na zakręcie przewraca się i obija o ścianki kontenera.
Aleksandra59 pisze: ja mam dar przekonywania
podam kiedy dr Lenarcik przyjmuje:dellfin612 pisze:Acha, Ola dziękuję za namiary na dra Lenarcika. Różana jak najbardziej wystarczy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 43 gości