Moderator: Estraven
ewung pisze:Cześć Ineczko moja księżniczko czarna
opiekuj się Pańcią, bo jak Pańcia ma zmartwienia to trzeba ją mocno pocieszać i ukochiwać.
My przesyłamy uściski i dobre życzenia.
Jovi
Hannah12 pisze:Będzie dobrze, najważniejsze, że Mama dobrze czuje się po operacji. A faceci tak mają, jak moja mama choruje to większej opieki wymaga mój tata, jest wygubiony jak dziecko we mgle.

:ok:
:ok:Hannah12 pisze:To jest realne, jak wszystko będzie OK to w piątek będzie już w domku
Avian pisze:Wszystko będzie dobrze ... moja babcia też już lepiej choć było już tragicznie ...
Za zdróweczko Mamy
MaryLux pisze:Najśmieszniejsze było w tym wszystkim to, że przyszedł do mamy przed operacją anestezjolog i powiedział, że ją pamięta ze studiów - mama pracowała na polibudzie, on miał z nią wykłady na II i III semestrze, potem zrezygnował z polibudy i poszedł na medycynę. Panie z sali stwierdziły, że to przez mamę zmienił kierunek studiów
annette88 pisze:MaryLux pisze:Najśmieszniejsze było w tym wszystkim to, że przyszedł do mamy przed operacją anestezjolog i powiedział, że ją pamięta ze studiów - mama pracowała na polibudzie, on miał z nią wykłady na II i III semestrze, potem zrezygnował z polibudy i poszedł na medycynę. Panie z sali stwierdziły, że to przez mamę zmienił kierunek studiów
a co twoja mama wykładała ?
hmm.. ta zmiana to mu chyba na dobre wyszła ?
Może faktycznie lepiej spróbowac przekonac mamę, żeby pobyła na oserwacji
MaryLux pisze:annette88 pisze:MaryLux pisze:Najśmieszniejsze było w tym wszystkim to, że przyszedł do mamy przed operacją anestezjolog i powiedział, że ją pamięta ze studiów - mama pracowała na polibudzie, on miał z nią wykłady na II i III semestrze, potem zrezygnował z polibudy i poszedł na medycynę. Panie z sali stwierdziły, że to przez mamę zmienił kierunek studiów
Mama wykładała rzecz straszną - fizykę
Finansowo to mu na pewno na lepiej wyszło
A mama chyba się nie da przekonać, bo wie, jak ojciec histeryzuje
annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:MaryLux pisze:Najśmieszniejsze było w tym wszystkim to, że przyszedł do mamy przed operacją anestezjolog i powiedział, że ją pamięta ze studiów - mama pracowała na polibudzie, on miał z nią wykłady na II i III semestrze, potem zrezygnował z polibudy i poszedł na medycynę. Panie z sali stwierdziły, że to przez mamę zmienił kierunek studiów
Mama wykładała rzecz straszną - fizykę
Finansowo to mu na pewno na lepiej wyszło
A mama chyba się nie da przekonać, bo wie, jak ojciec histeryzuje
fizyka![]()
no i znowu wszystko przez facetów
Użytkownicy przeglądający ten dział: AnkaCzajka, Anna2016, Baidu [Spider], zuzia115 i 32 gości