Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sigrid pisze:(...) Wet już dawno określił go mianem histeryka, kiedy poradził mi zakup smacznych witaminek, bo innych mu nie wepchnę(No ja w sumie nie, ale TŻ radzi sobie znakomicie, on się po prostu nie przejmuje kocim wyciem).
(...)
Mam nadzieję, że następny raz nadarzy się dopiero za 3 miesiące, kiedy pójdziemy się kolejny raz bić ewentualnych obcych
Sigrid pisze:A takie tabletki kupuje się u weta?
ani pisze::. Asystent podszedł, stanął i patrzył niezdecydowany. A vet na to: "Nie bój się, nie gryzie"[/size]
Sigrid pisze:Aha i jeszcze coś w kwestii jego okrywy wierzchniej - pod dłuższymi włosami ma taki delikatny puszek. Zastanawiam się, czy to jeszcze taka dziecięca cecha, czy już mu to zostanie jako szczątkowy podszerstek. Czy Liza ma coś takiego?
!
Mysza pisze:Uwielbiam Twego rudzielca
Nelly pisze:Można to tak określić o ile on ma tak samo jak ona To są właśnie włoski które wychodzą przy czesaniu, tak?
Że jest AŻ takim rozrabiaką to nie myślałam
Sigrid pisze:Gdybym zmieniała mu imię, nazywałby się Dr Jekyll&Mr HydeDziała w dwóch trybach: albo słodki przytulas, albo nieokiełznany rozrabiaka. Kocham go strasznie
Katy pisze:Ja sie jeszcze nie zdecydowalam...
A powaznie - musze jeszcze o tym poczytac, doszkolic sie, no i usiasc, i sie zastanowic.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot] i 45 gości