dora750 pisze:Ptyś z Balbinką mieli około tygodnia![]()
To one bardzo były zżyte z Twoja Mamą, nie dziwę się, że teraz trudno sie Ptysiowi zaaklimatyzować. Całe szczęście, że trafił do Kingi, ma tuataj też dużo miłości i ciepła.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dora750 pisze:Ptyś z Balbinką mieli około tygodnia![]()
Hannah12 pisze:dora750 pisze:Ptyś z Balbinką mieli około tygodnia![]()
To one bardzo były zżyte z Twoja Mamą, nie dziwę się, że teraz trudno sie Ptysiowi zaaklimatyzować. Całe szczęście, że trafił do Kingi, ma tuataj też dużo miłości i ciepła.
dora750 pisze:Hannah12 pisze:dora750 pisze:Ptyś z Balbinką mieli około tygodnia![]()
Jak mama zachorowała, to je odsunęła od siebie, albo siebie od nich. Tata się zajął nimi. Wczoraj z nim rozmawiałam, mówi, że nie może już z Balbiną. Pytam się, o co chodzi. Ha! Siedzi na nim, śpi na nim, łazi za nim, całuje, gryzie, barankuje... Dla tych dwojga, Ptysia i Balbinki człowiek to najbliższa rodzina. Wychowane na rękach, pieszczone, całowane, kochane...
Też się cieszę, że jest u Kingi. I cieszę się, że Kinga jest "forumowa" i ma tutaj wsparcie. Cenne rady, pomysły itp. No i ja mogę się przyglądać jego rozwojowi. I ewentualnie przyjechać pewnego dnia na małą inspekcję
kalair pisze:Ocho, inspekcja się szykuje?![]()
![]()
dora750 pisze:kalair pisze:Ocho, inspekcja się szykuje?![]()
![]()
kinga w. pisze:kalair pisze:Ocho, inspekcja się szykuje?![]()
![]()
A czemu nie?? Zrobiłam foty i nie moge ich wrzucić. Nawet przy zwykłym zainstalowaniu czytnika komp zalicza zawias. Nie wiem - chyba reinstalka go czeka albo zmiana antywira... Ile razy dziennie można resetować??
Hannah12 pisze:Nasz Hakerek też cały czas koło nas najlepiej się czuje ( a ma już 2,5 roku), jak się obudzi i nie wie gdzie jesteśmy to idzie z płaczem. W nocy spi na swojej podusi koło naszych głów, i musi być codziennie wypieszczony, wycałowany i poprzytulany. Teraz tez siedzi na biurku, blisko mojej ręki i patrzy co robię. Jak wstanę zaraz za mną idzie.
kalair pisze:dora750 pisze:kalair pisze:Ocho, inspekcja się szykuje?![]()
![]()
![]()
Dora, jak uprzedzisz Kingę, to może nawet elegancko ubierze koteczki!
![]()
kalair pisze:dora750 pisze:kalair pisze:Ocho, inspekcja się szykuje?![]()
![]()
![]()
![]()
dora750 pisze:kalair pisze:dora750 pisze:kalair pisze:Ocho, inspekcja się szykuje?![]()
![]()
![]()
![]()
Ewentualnie zdąży je wypchać trocinami![]()
Przepraszam, głupawkę miałam![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 88 gości