tosiula pisze:serdecznie pozdrawiam
Serdecznie Cię Tosiulko również pozdrawiamy!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nelly pisze:kalair pisze:Nelly pisze:Witajcie mozaiki
Cześć Nelly!![]()
O! Lafinka mi się dostała dziś. DziękiDajesz malutkie fotki?
Nelly pisze:kalair pisze:Idę po beniaminka. Znajoma z likwidowanego salonu ślubnego się pozbywa.
Czy mówisz o fikusku?
Byłam na to chora, chodził za mną i chodził, ale dla kotów wszystkie fikusy bardzo trujące. Nie wytrzymałami jednak raz i kupiłam. Maurycy kwiatków nie rusza, pomyślałam zobaczę . Wiem, ryzyko ale on naprawdę nie rusza. Ale teraz się boję czy małemu coś do głowy nie strzeli. Niby też kwiatów nie rusza, ale... Powędrował na szafę. Niedobrze ma tam za mało światła i tak się biję z myślami, co zrobić.
kalair pisze:[! Ale moje flądry od razu zaczęły go jeść, i musiałam też go wynieść do drugiego pokoju.
![]()
kalair pisze:trawa11 pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:Dzień dobry
Bry.
Dziękuję
Proszę.
a ja uziemiona wdomu siedzę![]()
w godz.od 9.00 do 16.00 maa przyjechac po monitor,kurka paranoja z tym wszystkim
Czyli co,wezmą go?Spoko! Jeszcze tylko godzinka!
![]()
okazalo się ,ze serwis ma podpisana z firmą kurierska ,czyli nic nie musimy płacic,tylko duzo zachodu z tym
No, to było oczywiste. Może jeszcze mielibyście na plecach to nieść?![]()
No to fajnie, niech już zabierają i robią.
i tak go musielismy do sklepu zaniesć ,zeby specjalną folią okleiłi,bo taki niby wymog![]()
![]()
![]()
paczka leży i czeka
Jeszcze nie przyjechali?
nie
zabrali![]()
teraz,ale po naszej interwencji
A,no doczytałam..Oczywiście..Bez interwencji by w życiu punktualnie nie przyjechali!
![]()
Nelly pisze:kalair pisze:[! Ale moje flądry od razu zaczęły go jeść, i musiałam też go wynieść do drugiego pokoju.
![]()
A nie wchodzą tam? Kurcze, one naprawdę mocno trujące podobno.
Mój kwiatek jest mały i dlatego się boję, bo tak sobie myślę, że jakby był już wysoki to nie będą sięgać do liści - skoro i tak ich kwiaty nie interesują, a teraz to tak przypadkiem mogą skubnąć. Tylko na tej biblioteczce to on nie ma szans chyba
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:Dzień dobry
Bry.
Dziękuję
Proszę.
a ja uziemiona wdomu siedzę![]()
w godz.od 9.00 do 16.00 maa przyjechac po monitor,kurka paranoja z tym wszystkim
Czyli co,wezmą go?Spoko! Jeszcze tylko godzinka!
![]()
okazalo się ,ze serwis ma podpisana z firmą kurierska ,czyli nic nie musimy płacic,tylko duzo zachodu z tym
No, to było oczywiste. Może jeszcze mielibyście na plecach to nieść?![]()
No to fajnie, niech już zabierają i robią.
i tak go musielismy do sklepu zaniesć ,zeby specjalną folią okleiłi,bo taki niby wymog![]()
![]()
![]()
paczka leży i czeka
Jeszcze nie przyjechali?
nie
zabrali![]()
teraz,ale po naszej interwencji
A,no doczytałam..Oczywiście..Bez interwencji by w życiu punktualnie nie przyjechali!
![]()
takie czasy![]()
![]()
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:Dobry wieczór
Wieczór Trawko!
a Moska to śpi jeszcze![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 95 gości