hihi pisze:Dla kota, bo obawiam się, że moje relacje małżeńskie po takim zabiegu mogłby... ekhm... ulec ochłodzeniuvadee pisze:czego się nie robi dla kota, prawda?
obiecywal na dobre i na zle? obiecywal

i podobno się kocha wnętrze

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
hihi pisze:Dla kota, bo obawiam się, że moje relacje małżeńskie po takim zabiegu mogłby... ekhm... ulec ochłodzeniuvadee pisze:czego się nie robi dla kota, prawda?
Ale wiesz, ja myślę, że nawet w sądzie by wygrał w razie czegovadee pisze:hihi pisze:Dla kota, bo obawiam się, że moje relacje małżeńskie po takim zabiegu mogłby... ekhm... ulec ochłodzeniuvadee pisze:czego się nie robi dla kota, prawda?
obiecywal na dobre i na zle? obiecywal
i podobno się kocha wnętrze![]()
![]()
![]()
![]()
hihi pisze:Ale wiesz, ja myślę, że nawet w sądzie by wygrał w razie czego
vadee pisze:hihi pisze:Ale wiesz, ja myślę, że nawet w sądzie by wygrał w razie czego
wysoki sądzie, wnoszę o rozwiązanie małżeństwa, z powodu zaniku pożycia w skutek przeszczepienia sobie przez - tu obecną - Annę S. włosów spod pach na klatkę piersiową, w celu zbliżenia się do kota i zbudowania z nim rodzicielskiej więzi.
Dalsze trwanie w tym związku uważam za niemożliwe.
hihi pisze:vadee pisze:hihi pisze:Ale wiesz, ja myślę, że nawet w sądzie by wygrał w razie czego
wysoki sądzie, wnoszę o rozwiązanie małżeństwa, z powodu zaniku pożycia w skutek przeszczepienia sobie przez - tu obecną - Annę S. włosów spod pach na klatkę piersiową, w celu zbliżenia się do kota i zbudowania z nim rodzicielskiej więzi.
![]()
![]()
![]()
![]()
hihi pisze:vadee pisze:hihi pisze:Ale wiesz, ja myślę, że nawet w sądzie by wygrał w razie czego
![]()
![]()
![]()
![]()
Przerażliwie rzeczywiste mi się to nagle wydałovadee pisze:hihi pisze:vadee pisze:hihi pisze:Ale wiesz, ja myślę, że nawet w sądzie by wygrał w razie czego
![]()
![]()
![]()
![]()
no co?![]()
Nie czytaj może lepiejagul-la pisze:wsciekalam sie dzis w robocie, ze nie mam czasu wejsc na forumteraz wiec ogladam zdjecia i sie rozpywam z zachwytu
czytac bede pozniej
Zdecydowanie zdrowiej dla Ciebie będzie jak ograniczysz się do oglądania zdjęćagul-la pisze:radzisz odpuscic sobie?
vadee powiedz jej, że niekoniecznie warto to wszystko czytaćagul-la pisze:jak tak piszesz to kusi mnie zeby wszystko przeczytac
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue, Tygrysiątko i 57 gości