Oby tak było zawsze!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Boo77 pisze:Chciałabym Wam o czymś opowiedzieć. Pewnie to głupie, ale co tam.
Tego samego dnia, jakiś niedługi moment przed tym, kiedy znalazłam Gabrysię na Kociarni wracałam do domu. Szłam wąskim chodnikiem przy ruchliwej ulicy. Szłam wzdłuż różnych krzaczorów więc przyglądałam się im i nasłuchiwałam. Na szczęście, wielkie, nie znalazłam nikogo kto by wymagał pomocy czy interwencji. Ale znalazłam Coś. Blisko jezdni, w trawie, wyrzucona pewnie z jakiegoś samochodu leżała róża. A dokładniej jej łepek. Popatrzyłam na nią i jakoś tak przykro się zrobiło. Poczłapałam dalej. Ale jakoś nie chciała mi wyjść z głowy. No to się wróciłam i zabrałam różany łepek do domu. Obcięłam troszkę końcówkę łodyżki która jeszcze przy łepku została i włożyłam do małego kieliszka z wodą. Róża była tak wątła, że wpadła mi do środka. A ten kieliszek to była najwęższa rzecz w domu jaką miałam. Stwierdziłam, że się łepek pomoczyI tak marnie wyglądał.
Później zasiadłam do forum i znalazłam Gabrysię. Resztę już znacie.
Następnego dnia wstałam wciąż myśląc o "mojej" Gabyś i spójrzcie co ujrzały moje oczy:
Ona też leżała przy drodze, jak Gabyś. Nie miała już prawie "nóżki" ale wystarczył kieliszek z wodą by tak rozkwitła. I z Gabrysią też tak będzie...
Głupia baba ze mnie
Bazyliszkowa pisze:Wesoło się zrobiło na wątku Gabrysi![]()
![]()
Oby tak było zawsze!
trawa11 pisze:Boo ,udaj sie zatem na zasłużony odpoczynek![]()
My tu jeszcze troszku wątku popilnujemy
Boo77 pisze:trawa11 pisze:Boo ,udaj sie zatem na zasłużony odpoczynek![]()
Tak jest! Pse Pani
trawa11 pisze:Boo77 pisze:trawa11 pisze:Boo ,udaj sie zatem na zasłużony odpoczynek![]()
Tak jest! Pse Pani
o jesce sepleni
kristinbb pisze:trawa11 pisze:Boo77 pisze:trawa11 pisze:Boo ,udaj sie zatem na zasłużony odpoczynek![]()
Tak jest! Pse Pani
o jesce sepleni
W tym wieku chyba ma prawo...![]()
trawa11 pisze:kristinbb pisze:trawa11 pisze:Boo77 pisze:trawa11 pisze:Boo ,udaj sie zatem na zasłużony odpoczynek![]()
Tak jest! Pse Pani
o jesce sepleni
o tak![]()
masz rację![]()
w porównaniu do nas![]()
![]()
kristinbb pisze:trawa11 pisze:kristinbb pisze:trawa11 pisze:Boo77 pisze:trawa11 pisze:Boo ,udaj sie zatem na zasłużony odpoczynek![]()
Tak jest! Pse Pani
o jesce sepleni
o tak![]()
masz rację![]()
w porównaniu do nas![]()
![]()
no szkoły juz pokończyła![]()
![]()
![]()
To ona taka wiekowa????![]()
trawa11 pisze:kristinbb pisze:trawa11 pisze:kristinbb pisze:trawa11 pisze:Boo77 pisze:trawa11 pisze:Boo ,udaj sie zatem na zasłużony odpoczynek![]()
Tak jest! Pse Pani
o jesce sepleni
o tak![]()
masz rację![]()
w porównaniu do nas![]()
![]()
To ona taka wiekowa????![]()
no szkoły juz pokończyła![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 102 gości