Ale ja jestem kryta, uprzedzałam Domkową, że to perszing z ADHD x 1000 i Domek był zachwycony

Mamy się umówić na spotkanie. Foty też mam dostać. Zaraz wstawię

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:Właśnie dostałam wiadomość od Domku Guzika. Mimo upływu kilku miesięcy, on dalej jest takim diablim nasieniemCfaniak, szatan, tornado
W dodatku zawojował i podporządkował sobie wszystkich domowników
![]()
Ale ja jestem kryta, uprzedzałam Domkową, że to perszing z ADHD x 1000 i Domek był zachwyconyOkres gwarancji minął
Mamy się umówić na spotkanie. Foty też mam dostać. Zaraz wstawię
Marcelibu pisze:Ja w zastępstwie pochwalę się nowym Domkiem Laury: Domek jechał z Łodzi do Krakowa 9 godzin w te największe, wczorajsze burze(co Femkę w Łodzi "zalało" i odcięło internet). Po wypuszczeniu Laury w nowym Domku koty się obwąchały, Laura znalazła swoją kuwetkę i zrobiła, co trzeba (tyle godzin jazdy biedna trzymała). Wczoraj rezedent, czarny Filemon trochę burczał i warczał na domowników obrażony, ale już dziś mu przeszło. Wczoraj, gdy Laura poszła sobie zwiedzać nowy "kwadrat" i zniknęła mu z oczu - rozpoczął poszukiwania
. Nawet szafki sobie pootwierał. Laura spędziła noc w łóżku młodszej Dużej. Młodsza Duża, duża Duża są nią zauroczone
. Dziś jest spoko, Laura śpi w wózku dla lalek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], pibon, Silverblue i 20 gości