BANDA KULAWEGO 19

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 13, 2008 20:08

Właśnie dostałam wiadomość od Domku Guzika. Mimo upływu kilku miesięcy, on dalej jest takim diablim nasieniem :D Cfaniak, szatan, tornado :twisted: W dodatku zawojował i podporządkował sobie wszystkich domowników :twisted:
Ale ja jestem kryta, uprzedzałam Domkową, że to perszing z ADHD x 1000 i Domek był zachwycony :D Okres gwarancji minął :ryk:

Mamy się umówić na spotkanie. Foty też mam dostać. Zaraz wstawię :D
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Nie lip 13, 2008 20:18

Femka pisze:Właśnie dostałam wiadomość od Domku Guzika. Mimo upływu kilku miesięcy, on dalej jest takim diablim nasieniem :D Cfaniak, szatan, tornado :twisted: W dodatku zawojował i podporządkował sobie wszystkich domowników :twisted:
Ale ja jestem kryta, uprzedzałam Domkową, że to perszing z ADHD x 1000 i Domek był zachwycony :D Okres gwarancji minął :ryk:

Mamy się umówić na spotkanie. Foty też mam dostać. Zaraz wstawię :D

Tylko czasem u siebie się nie umawiaj.
Bo jeszcze przyjdą z Guzikiem i przez przypadek go zapomną :lol: :lol: :lol:
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Nie lip 13, 2008 20:27

spoko, się zabezpieczam przed reklamacjami :D
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Nie lip 13, 2008 21:44

Piotrek się odzywał????? Nie miałam jak zadzwonić, ani do Ciebie, ani do niego...
Marcelibu

Post » Nie lip 13, 2008 23:17

dobry wieczór -

aleście natrzaskały piękne panie

Z. <zastanawiająca się czy czytać, czy lepiej nie, żeby nie żałować, że ją minęło>
ObrazekObrazekObrazek

Zirael

Od: Pt kwi 18, 2008 21:29

Post » Pon lip 14, 2008 9:19

...bry...
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pon lip 14, 2008 14:09

Femkę - jak to w Łodzi - (na co sama nazwa wskazuje, że potrzebują tam takiego sprzętu czasem używać) - zalało. Dosłownie... :(

Ja w zastępstwie pochwalę się nowym Domkiem Laury: Domek jechał z Łodzi do Krakowa 9 godzin w te największe, wczorajsze burze :( (co Femkę w Łodzi "zalało" i odcięło internet). Po wypuszczeniu Laury w nowym Domku koty się obwąchały, Laura znalazła swoją kuwetkę i zrobiła, co trzeba (tyle godzin jazdy biedna trzymała). Wczoraj rezedent, czarny Filemon trochę burczał i warczał na domowników obrażony, ale już dziś mu przeszło. Wczoraj, gdy Laura poszła sobie zwiedzać nowy "kwadrat" i zniknęła mu z oczu - rozpoczął poszukiwania 8) . Nawet szafki sobie pootwierał. Laura spędziła noc w łóżku młodszej Dużej. Młodsza Duża, duża Duża są nią zauroczone :D . Dziś jest spoko, Laura śpi w wózku dla lalek.
Marcelibu

Post » Pon lip 14, 2008 14:15

A jak Femka? Łódź już przynajmniej trochę osuszona?

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon lip 14, 2008 14:16

Ale fajne wieści o Laurze :wink: :wink: :wink:
Oby jak najwiecej takich :wink: :wink: :wink:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Pon lip 14, 2008 14:19

Marcelibu pisze:Ja w zastępstwie pochwalę się nowym Domkiem Laury: Domek jechał z Łodzi do Krakowa 9 godzin w te największe, wczorajsze burze :( (co Femkę w Łodzi "zalało" i odcięło internet). Po wypuszczeniu Laury w nowym Domku koty się obwąchały, Laura znalazła swoją kuwetkę i zrobiła, co trzeba (tyle godzin jazdy biedna trzymała). Wczoraj rezedent, czarny Filemon trochę burczał i warczał na domowników obrażony, ale już dziś mu przeszło. Wczoraj, gdy Laura poszła sobie zwiedzać nowy "kwadrat" i zniknęła mu z oczu - rozpoczął poszukiwania 8) . Nawet szafki sobie pootwierał. Laura spędziła noc w łóżku młodszej Dużej. Młodsza Duża, duża Duża są nią zauroczone :D . Dziś jest spoko, Laura śpi w wózku dla lalek.

Super się czyta takie relacje! :D :D
Oby nic nie zakłóciło sielanki :ok: :ok: :ok:
Wszystkiego dobrego we własnym domku, Lauro :ok:

Joasia
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Pon lip 14, 2008 14:31

Domek przysłał mi fotkę Laury śpiącej w rzeczonym wózku dla lalek :D . Mam nadzieję, że Femka się nie obrazi...:

Obrazek

Femka ciągle zalana, mieli włączyć net około godz. 14, ale ciągle nic. Zalało Łódź całkiem porządnie, zniszczeń dużo :( .
Marcelibu

Post » Pon lip 14, 2008 14:38

Marcelibu pisze:Domek przysłał mi fotkę Laury śpiącej w rzeczonym wózku dla lalek :D . Mam nadzieję, że Femka się nie obrazi...:

Obrazek

Femka ciągle zalana, mieli włączyć net około godz. 14, ale ciągle nic. Zalało Łódź całkiem porządnie, zniszczeń dużo :( .

jaka cudna fotka :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Pon lip 14, 2008 16:30

Marcelibu pisze:Domek przysłał mi fotkę Laury śpiącej w rzeczonym wózku dla lalek :D . Mam nadzieję, że Femka się nie obrazi...:

Obrazek

Ale szczescie miala ta kocina...

Za Femke :ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pon lip 14, 2008 16:40

Dorota pisze:

Obrazek

Za Femkę :ok: :D
Marcelibu

Post » Pon lip 14, 2008 16:59

Marcelibu pisze:
Dorota pisze:

Obrazek

Za Femkę :ok: :D

Oczywiście za Femkę :ok: :kitty:
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

[poprzednia][następna]