pogoda faktycznie dzis sliczna

ciesze sie ze tu jestes

taki malo ciekawy ten watek, musze znalezc troche czasu by przywrocic zdjecia powyzej, ktore mi moderator zepsul, bo byly za duze

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jola_K pisze:musze znalezc troche czasu by przywrocic zdjecia powyzej, ktore mi moderator zepsul, bo byly za duze![]()
Estraven pisze:Jola_K pisze:musze znalezc troche czasu by przywrocic zdjecia powyzej, ktore mi moderator zepsul, bo byly za duze![]()
OK, jesli wstawisz nowe, znacznie mniejsze. Jesli przywrócisz te same jako ilustracje, z kolei moderator będzie mnusiał znalezc trochę czasu, aby ponownie je poprawic....
anita5 pisze:Piękne!
Posłanko na pewno się spodobało. U mnie zawsze jak coś nowego to się biją, kto będzie leżał... przez pierwsze pół godziny, potem mają to gdzieś.
na imageshack tam gdzie podlinkowuje zdjecia www.imageshack.us , sa opcje wielkosci zdjecia, te powyzej to rozmiar ok. 300x200Barbara Horz pisze:Posłanko pasuje do kotów czyli wszystko piękne.
Jolu jak wstawiasz takiej wiekości zdjęcia, bo mi albo miniaturki wychodzą, albo całkiem wielkie. Też mi zamkneli moje
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia, Nul i 43 gości