Sonia i Otis - zamykamy wątek - pamiątkowe wpisy str. 100!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 03, 2006 16:29

kropka75 pisze: Ja zanim ostatecznie wstawilam meble, musialam skladać kilka reklamacji. :)

Oj nie strasz, jutro mają przywieźć meble, przez nich przez cały dłuuuugi weekend żyliśmy jak cyganie, jeśli coś będzie nie tak....chyba się ... no nie wiem, upiję na ten przykład....

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Pt maja 05, 2006 19:40

Meble przywieźli, ale bez jednego kompletu nóżek, do tego zamiast darmowego transportu chcieli jakieś pieniądze. Zadzwoniłam do sklepu i ... no się im oberwało. W końcu stanęło na moim, nie będę płacić 70 zł. za 1,5 km 8O Ale meble śliczne i pokój zaczyna żyć. Jeszcze tylko trzeba przebrać dziewczęce klamoty...jak sobie pomyślę to już mi się nie chce...do tego odchorowuję już ten remont, kinol czerwony, a jutro wesele...ja tak zawsze...w Sylwestra antybiotyk, katar na wesele, toż ja nawet przypudrować noska nie będę mogła, bo i tak zaraz wszystko chusteczką wytrę...a łzy mi z oczu kapią, to pomyślą, żem taka wzruszona...chyba jednak się wstawię troszeczkę...przynajmniej przestanę się przejmować całą tą rzeczywistością 8)

izaA

Post » Pt maja 05, 2006 20:07

No, Iza, tylko Ty nie przesadź, bo ta druga rzeczywistość może okazać się jeszcze gorsza :lol:
Zwłaszcza na drugi dzień :wink:
ObrazekObrazek

bechet

Od: Śro sie 24, 2005 9:54

Post » Pt maja 05, 2006 20:08

No, Iza, tylko Ty nie przesadź, bo ta druga rzeczywistość może okazać się jeszcze gorsza :lol:
ObrazekObrazek

bechet

Post » Pt maja 05, 2006 20:09

ObrazekObrazek

bechet

Post » Nie maja 07, 2006 17:39

HA HA i kto tu ma czkawkę pijacką Bechet?????????

Wesele jak to wesele...już po wszystkim...nie powiem eksperymentowałam - chyba pierwszy raz w życiu z taką ilością gatunków dobra wszelakiego...ale głowa dziś nie boli :lol:

Mieliśmy za to przygodę z Otisem. Na ślub pojechaliśmy wszyscy - tzn. Rodzice i dzieci, wesele było w knajpce niedaleko naszego domu, więc TŻ wysadził nas i pojechał odstawić samochód do domu. Wszedł do garderoby i co widzi...ubierając się zamknął tam przez przypadek Otisa...a w garderobie stoi 4 kg Acany, co z tego, że light? Otis przegryzł wór i się najadł, wytoczył się z garderoby pod nogi TŻ-ta...był jak napompowany balon, nie wiem, ile zeżarł, ale jest biedniutki z przejedzenia, a brzuchal rozciągnięty przez pęczniejące suche. Na śniadanie zjadł tylko kilka chrupeczek (dałam mu z 5 a on Soni i tak 3 zostawił)...to ja po to go odchudzam od pół roku, żeby on w dwie godziny tak nadrobił 8O Mam nadzieję, że znajdę dziś w kuwecie porządnego klocka, bo jak nie to mu chyba parafinkę podam, żeby szybciej wszystko zrzucił...powiem tylko, że na szczęście TŻ wpadł na ten pomysł z samochodem, bo jakby on spędził całą noc w tej garderobie...oj nie chcę sobie nawet tego wyobrażać...

No i dodam jeszcze, że nas coś goście na wątku przestali odwiedzać...ale może wrócą po weekendzie 8)

izaA

Post » Nie maja 07, 2006 18:22

nie przestali, nie przestali...
widzę, że masz mądrego kota, który nie daje sobie w kasze dmuchać i wie, jak oszukać terroryzującą Dużą. :lol: Mądry Otis, mądry!!!
skoro Duzi wybawieni to ja zaintonuję pewną melodię: ZDJĘ - CIA, ZDJĘ -CIA, ZDJĘ - CIA prosiiiiimyyyyyyyyyyyyy :)
na maila mogę przesłać zapis nutowy linii melodycznej :wink: :lol:
Agata & Kreska & Jeż
Obrazek Obrazek

agacior_ek

Od: Pon wrz 05, 2005 9:23

Post » Nie maja 07, 2006 18:32

Najpierw wiadomość wieczoru : Był klocek, nawet nie jeden...Tż podejrzewa, że on z pół kilo tej karmy wtrąbił, bo jak wytaczał się z garderoby to wydawał z siebie takie cieniutkie miauuuuuuuuuuuuuu....ale wraca do fromy, Sonia biegała za piłeczką i on się dołaczył i poskakali sobie razem jak kociaki, znaczy się .... przetrawione...uffffffffffff...

A zdjęcia to rozumiem kotów...na wesele nie braliśmy aparatu i tak było gęsto od fotoreporterów...jak sie okaże, że utrwalili także nas - to obejrzymy :wink: a zdjęcia kotów....skoro już trochę zamieszania za nami, to może uda mi się zapolować na oczy Otiska :wink:

izaA

Post » Wto maja 09, 2006 21:16

Wszystkim, którzy odwiedzają nasz wątek chciałam powiedzieć, że Sonia przeszła do drugiego etapu konkursu na podkładki...oczywiście w doborowym i pięknym gronie :D Zapraszam serdecznie do głosowania...a tu lineczka do wątku http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=42 ... sc&start=0

izaA

Post » Czw maja 11, 2006 10:31

Słuchajcie forum biega jak szalone, więc obiecuję świeże zdjętka balkonowe w bardzo niedługim czasie :D

izaA

Post » Czw maja 11, 2006 12:21 :)

Zagłosowałam i czekam na foty balkonowe :)

Thien

Od: Śro sie 03, 2005 14:19

Post » Czw maja 11, 2006 14:29

No to czekam 8)

Otis miał niezłą ucztę, dobrze, że tego nie odchorował :)
Obrazek "Mój dom murem podzielony..."

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Czw maja 11, 2006 14:34

Kicorek pisze:No to czekam 8)

Otis miał niezłą ucztę, dobrze, że tego nie odchorował :)

Prawdę mówiąc trochę się o niego bałam, taki był jeszcze rano biedniutki...a torba jaka zszarpana, musiał się napracować, nie ma co :twisted:

izaA

Post » Czw maja 11, 2006 17:47

izaA pisze:HA HA i kto tu ma czkawkę pijacką Bechet?????????

Chciałabym :lol:
Ale niestety to tylko forum szaleje, a chyba raczej szalało, bo dziś u mnie wszystko pięknie chodzi :D

No i gdzie te zdjęcia???
ObrazekObrazek

bechet

Post » Czw maja 11, 2006 20:19

Już się robi....

Nie wiem czy dobrze widać, ale to jest jedyne zdjęcie Otisa z otwartymi oczami:

Obrazek

No i sesja zdjęciowa balkonowych piecuchów...uwaga jedno zdjęcie Soni jest wręcz perwersyjne, kto to widział tak brzuch wywalać do gawiedzi :D

ObrazekObrazekObrazekObrazek ObrazekObrazekObrazek

Wszystkie zdjęcia oczywiście do powiększenia, tylko ramki powycinałam 8)

No i teraz oglądać i się wpisywać i nie narzekać, że zdjęć mało :D

izaA

[poprzednia][następna]