Toni,
ty nie zartuj sobie i zdrowiej,
bo my tu obaj lapki trzymamy, a juz bysmy sie poganiac chcieli.
O.
Nemo i Rudy
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aamms pisze:Cudownie oglądać Tonisia tak zadomowionego i zaprzyjaźnionego z resztą futer..![]()
Eve, co jest z oczkami Tonisia?
Kocurro pisze:Ale Ty masz niefajnie z tym testami, masz szczęście, że Twoi Duzi i rodzeństwo są super. Też chciałbym mieć taką trójkolorową młodziutką kociczkę, ta moja ma już swoje lata.
Bourbon
eve69 pisze:aamms pisze:Cudownie oglądać Tonisia tak zadomowionego i zaprzyjaźnionego z resztą futer..![]()
na fotkach sa nieumtyte![]()
wlecze sie za nami to zapalenia kanalikow i myjemy sie 6 )!!!#$*$) razyy dziennie
ale jest coraz lepiej
aamms pisze:eve69 pisze:aamms pisze:Cudownie oglądać Tonisia tak zadomowionego i zaprzyjaźnionego z resztą futer..![]()
wlecze sie za nami to zapalenia kanalikow i myjemy sie 6 )!!!#$*$) razyy dziennie
ale jest coraz lepiej
Uff..![]()
Czym myjesz?
Ja jeszcze oprócz mycia, smaruję Felusiowi pod oczami żelem ze świetlika.. Bardzo mu pomaga i chroni skórę przed zmacerowaniem..
eve69 pisze:mamy plyn beaphara![]()
na świetlik i rumianek lalus reaguje alergicznie
skorka na szczescie ma sie dobrze , generalnie jest niezle - jak mial nawrot jakies 2 tyg temu musialam myc mu oczka co godzine
eve69 pisze:aamms pisze:eve69 pisze:aamms pisze:Cudownie oglądać Tonisia tak zadomowionego i zaprzyjaźnionego z resztą futer..![]()
ale jest coraz lepiej
Uff..![]()
Czym myjesz?
Ja jeszcze oprócz mycia, smaruję Felusiowi pod oczami żelem ze świetlika.. Bardzo mu pomaga i chroni skórę przed zmacerowaniem..
mamy plyn beaphara![]()
na świetlik i rumianek lalus reaguje alergicznie
skorka na szczescie ma sie dobrze , generalnie jest niezle - jak mial nawrot jakies 2 tyg temu musialam myc mu oczka co godzine
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 54 gości