Anna2016 pisze:Mry. Duża jest zmartwiona. Firma Hill's zaprzestała produkcji karmy i/d dla kota. To znaczy ulepszyła formułę dodając do starej składnik o nazwie BIOME. I tej starej wersji już nigdzie nie ma. A ta nowa bardzo mi nie służy. Cały dzień duża szukała w internecie karmy dla mnie. Z zaprzyjaźnionego sklepu zoologicznego dostała wiadomość że w hurtowni weterynaryjnej już nie ma tej starej karmy. Duża znalazła w jednym sklepie internetowym 36 saszetek starej wersji z kurczakiem (nie lubię, wolę z łososiem![]()
![]()
) a w innym starą wersję chrupek. Jak to wszystko przyjedzie to będę miała zapewnione chrupki gdzieś do maja a saszetki tylko na około 2 miesiące
![]()
Poza tym firma Hill's zaprzestaje sprzedaży karmy z/d (alternatywy dla mnie, to jest karma p.alergiczna) a wprowadza ulepszoną jej formułę z tym samym dodatkiem o nazwie BIOME. To już zaraz w ogóle nie będę miała co jeść. Zła jestem na firmę Hill's. Duża też.![]()
![]()
Zunia
ps Ofelko, wypluj tą pastę
Zunia
Zawsze powtarzam, że lepsze jest wrogiem dobrego... tylko szkoda kotków, które akurat tę karmę tylko mogły jeść