Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Maryś, Ofelia twierdzi że nie możesz być lwem jak jesteś ludziem. Jak ją znam to spieranie się z nią w tej kwestii nie ma sensu![]()
jolabuk5, Ofelia pewnie by poleciała jako pierwsza te orły łapać![]()
Akurat Jej Kicistość maltretuje mi rzeczy w szufladzie szafy przedpokojowejOby żarówek nie potłukła.
MB&Ofelia pisze:Ofelia przygalopowała z sypialni, zatrzymała się drapaku, spojrzała w górę.
- Ciorna! Choć, poganiamy się!
Czarnidełko tylko odwróciło łepek, nic nie mówiąc.
- No Ciorna! Gucha jezdeś?
- Nie miaukam z tobą - burknęła pod nosem Carmen.
- Co ci znowuż do łepcia szczeliło? - miauknęła Ofelia - Czemu z mną nie miaukasz?
- Bo mię gryzaś.
Ofelia fuknęła, machnęła ogonem.
- Ugryznęłam cię bo ino wciąż i wciąż siedzisz na kolankach Dużej.
- Siedzę i będę siedzieć bo jezdę mądrą kotku - Carmen zadarła noska do góry.
Ofelia parsknęła śmiechem.
- A niby to dlaczemu jezdeś mądra? Co?
Mała Czarna przez chwilę zastanawiała się, czy odpowiedzeć. W końcu odmiauknęła:
- Bo Duzia mówi że jej dolmne łapcie z dupinki wyłazią to ja siedzę na jej łapciach i pilmnuję coby nie wylazły.
Ofelia aż usiadła i pysia otworzyła z rozbawienia.
- Ciorna, gupia jezdeś jak kapć Dużej! To jezd ino takowe pomiauknięcie że łapcie z dupinki wyłażą! Paczałaś ty kiedyś coby Dużej łapcie wylazły?
- Nie, nie paciałam. A to dlatemu że jej tych łapciów pilmnuję - Carmen jeszcze wyżej zadarła noska.
- Nie rozumię jak kotu może być takowy gupi - Ofelia pokręciła łepkiem z dezaprobatą - Złaź z tego drapaku i choć się ganiać. Ja będę lwę, a ty mysią.
- Ty se bąć lwę, a ja jezdę ciorną pąterą i siedzę na drzewie jak prawdziwna pątera - odmiauczała Mała Czarna, ani myśląc schodzić - I nie będzieś mię gryzała w futerko.
Ofelia spojrzała na drapak, zastanawiając się, czy jej się chce wskakiwać i zgonić Carmen, czy jej się nie chce. Doszła do wniosku, że już jej się odechciało gonitwy.
- To se sieć i se futro wygniataj - fuknęła - Ja tuptam pokopać w bąpelkach.
Sierra pisze:W pierwszej chwili zrozumiałam, że jesz barfa
MB&Ofelia pisze:Sierra pisze:W pierwszej chwili zrozumiałam, że jesz barfa
![]()
Nie, dziękuję, lubię co prawda tatara, ale nie w wersji kurzęco-indyczej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości