Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:Przepiękne to wykonanie w wodzie.
jolabuk5 pisze:anulka111 pisze:Przepiękne to wykonanie w wodzie.
Piękne. Ale nie wiem, jak tancerki dały radę wykonać wszystkie ewolucje w tych warunkach![]()
Chikita, u nas też jest chłodno, ale na dworze. W domu cieplutko. Może Twoja Duża nie grzeje mieszkanie po kociemu, czyli mocno?
Sabcia
anulka111 pisze:jolabuk5 pisze:anulka111 pisze:Przepiękne to wykonanie w wodzie.
Piękne. Ale nie wiem, jak tancerki dały radę wykonać wszystkie ewolucje w tych warunkach![]()
Chikita, u nas też jest chłodno, ale na dworze. W domu cieplutko. Może Twoja Duża nie grzeje mieszkanie po kociemu, czyli mocno?
Sabcia
Cud że nie polamały nóg w takich warunkach ale to najpiękniejsze wykonanie jakie widzialam
Gosiagosia pisze:Ja nigdy nic sobie nie naderwałam ale teraz wszystko mi siada.
pibon pisze:Gosiagosia pisze:Ja nigdy nic sobie nie naderwałam ale teraz wszystko mi siada.
Przykro mi Gosiagosia. Wiem ze tak sportowcy maja, ze maja dolegliwosci po skonczeniu kariery ale dlaczego tak musi byc? Przeciez cialo po sporcie/balecie to cialo wysportowane. Miesnie ponoc (tak slyszalam) maja "pamiec" i szybciej niz u czlowieka nie trenujacego potrafia wrocic do poprzedniej formy. Ale miesnie to chyba lubia byc mocno trenowane? Czy problemy zdrowotne to z powodu, ze byla to zbyt intensywna praca, zbyt eksploatujaca sciegna/stawy? Chodzi o sciegna i stawy czy jeszcze o cos innego?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 403 gości