Fajne te Twoje Pszczółeczki i zazdraszczam strasznie ich posiadania na tymczasie .
Dzieciaki potrafią wnieść do domu kupę radości ,sama pozytywna energia .

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewar pisze:Nie wiem, czy chciałabym.Ona jest bardzo ciężka, ale szczupła i chyba taka być powinna.Ma cieniutkie nóżki, długi ogonek jak sznurówka, chyba jest w typie devona.Ale wszystko jest możliwe.Apetyt ma niezłyU mnie Gabryś był taki malutki, miałam wrażenie, ze jest ze styropianu jak go brałam na ręce.Teraz to kawał kota, urósł bardzo, jest ciężki, taki "ubity".
kotelsonciorny pisze:ewar pisze:Nie wiem, czy chciałabym.Ona jest bardzo ciężka, ale szczupła i chyba taka być powinna.Ma cieniutkie nóżki, długi ogonek jak sznurówka, chyba jest w typie devona.Ale wszystko jest możliwe.Apetyt ma niezłyU mnie Gabryś był taki malutki, miałam wrażenie, ze jest ze styropianu jak go brałam na ręce.Teraz to kawał kota, urósł bardzo, jest ciężki, taki "ubity".
Pafnuc nadal jest cały jak sznurówka. Ktoś ze znajomych śmiał się, że on ma taki niekoci, chudy ogon. Ale ma długie łapy, cały jest długi i chudy, tylko duży. Waży prawie 6kg, ale wygląda jak anorektyk
iwona66 pisze:
Fajne te Twoje Pszczółeczki i zazdraszczam strasznie ich posiadania na tymczasie .
Dzieciaki potrafią wnieść do domu kupę radości ,sama pozytywna energia .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 54 gości