Bytomskie Łobuzy cz. 7 :) zdj str 54, 74, 76, 90, 96 :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 28, 2015 19:05 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 7 :) Szykujemy się na Sylwestra :

ale niee,ona sprawdza po drodze Twoje byki wiesz ? :mrgreen:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon gru 28, 2015 21:55 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 7 :) Szykujemy się na Sylwestra :

:mrgreen:

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

Post » Pon gru 28, 2015 22:04 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 7 :) Szykujemy się na Sylwestra :

To byki Tosi 8)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pon gru 28, 2015 22:37 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 7 :) Szykujemy się na Sylwestra :

No tiaaaaa :mrgreen:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto gru 29, 2015 0:51 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 7 :) Szykujemy się na Sylwestra :

Ona pewnie jest innego zdania. :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Wto gru 29, 2015 8:53 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 7 :) Szykujemy się na Sylwestra :

O kurde, nie wierzyłam w horoskopy, nigdy ich nie czytałam, a ten przeczytałam z zapartym tchem i duuuuuuzo prawdy w nim płynie 8O ja jestem ryby :P luty :mrgreen: urodziłam sie w mega śniegi i teraz tez tego sniegu wyczekuje :twisted:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Wto gru 29, 2015 10:59 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 7 :) Szykujemy się na Sylwestra :

klaudiafj pisze:To byki Tosi 8)

Tosi, to co najwyżej baranki :mrgreen:

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Wto gru 29, 2015 11:09 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 7 :) Szykujemy się na Sylwestra :

Aia pisze:
klaudiafj pisze:To byki Tosi 8)

Tosi, to co najwyżej baranki :mrgreen:

Dobrze ze nie bąk Tosi :mrgreen: albo bonk jak kto woli :lol:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Wto gru 29, 2015 12:38 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 7 :) Szykujemy się na Sylwestra :

Tak, dobrze, że nie bąk Tosi. Bąki Tosi wyginęły :D
Dziś czekamy na kuriera - przyniesie kotom papu i piłeczki z ogonkami z piórkami z kocimiętką. Może się to spodoba Tosi, a drogie nie było.
Koty pasą się karmą dla maluszków. Przeczytałam, że magnezu, potasu i wapnia i czego tam ma podobnie do karmy, która zapobiega problemom urologicznym, więc pozwalam ją jeść. Może doopki przytyją, ale to akurat żadnej nie zaszkodzi, bo jak się karma skończy to doopki będą musiały wrócić do swojego obecnego kształtu. A nawet Tosi posmakowało. W każdym razie we trójkę jak będą chrupać to karma szybciej zejdzie. Jest to tylko 800 gram no i nie leży cały czas na wierzchu, żeby duże jednak nie jadły jej za dużo.
Ciekawe czy Tosia przestawi się na karmę dla dorosłych jak osiągnie rok, bo póki co zawsze wybiera swoją dla kociaczków.
1 stycznia Tosia będzie miała 7 miesięcy :)
Muszę dziś intensywnie sprzątać, zrobić zdjęcia na ktore czekają i ułożyć menu na sylwestra - nie było by w tym nic trudnego gdyby nie prawo Marfiego, że zawsze jedzenie wychodzi dobrze tylko nie na imprezach jak ma obowiązek wyjść :/

klaudiafj

Post » Wto gru 29, 2015 12:43 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 7 :) Szykujemy się na Sylwestra :

Nie macie wrażenia, ze ten Sylwester jakoś szybko nadciąga? Dałabym sobie rękę uciąć, że jeszcze ze 3-4 dni do niego zostały, a to już pojutrze... A tak mi się nie chce jechać do Babci :oops: ale mnie zaprosiła, więc chyba się zbiorę, by sama nie siadziała

Aia

Post » Wto gru 29, 2015 13:04 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 7 :) Szykujemy się na Sylwestra :

Ja mam wrażenie, że święta przyszły o pół roku za szybko :/ Czas leci coraz szybciej im człowiek starszy, nie? :)

klaudiafj

Post » Wto gru 29, 2015 13:06 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 7 :) Szykujemy się na Sylwestra :

klaudiafj pisze:Ja mam wrażenie, że święta przyszły o pół roku za szybko :/ Czas leci coraz szybciej im człowiek starszy, nie? :)

NIestety...

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Wto gru 29, 2015 13:11 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 7 :) Szykujemy się na Sylwestra :

Prawda.. Doberek Kochane!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto gru 29, 2015 13:31 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 7 :) Szykujemy się na Sylwestra :

klaudiafj pisze:Ja mam wrażenie, że święta przyszły o pół roku za szybko :/ Czas leci coraz szybciej im człowiek starszy, nie? :)

Chyba tak...
Ja w ogóle tego roku nie zanotowałam... Przysięgam, że niedawno co wróciłam z Zakopanego, a na wyjeździe byłam w styczniu... Szykowaliśmy niespodziankę urodzinową dla znajomej, a tu znów szukamy dla Niej prezentu :|

Aia

Post » Wto gru 29, 2015 14:08 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 7 :) Szykujemy się na Sylwestra :

Kotki dostały paczkę :D A w niej:

4x ta karma, bo znowu zrobiłam zakupy na szybko i z bykiem :mrgreen: http://www.zooplus.pl/shop/koty/karma_d ... ?rrec=true zamówiłam ją drugi raz już. Mam radę dla tych z Was, które mają karmę, których koty nie chcą jeść. U mnie sprawdza się miska specjalna - stoi ona w mojej sypialni (pozostałe w salonokuchni) i tam zawsze mam jakieś nietypowe suche jedzenie - czyli nowość - i powiem Wam, że ono zawsze schodzi. No to jest takie miejsce, gdzie koty zjedzą wszystko i tam muszę częściej napełniać michę niż w salonokuchni, gdzie normalnie stoją wszystkie miski. Także polecam znaleźć takie miejsce w mieszkaniu. Tam właśnie sypię im CfL. Ta karma ma bardzo dużo właściowości łącznie z zapobieganiem/rozpuszczaniem piasku w pęcherzu :) Jakbym wiedziała, że kupuję 4 paczki to bym wzięła dwa różne smaki :evil:
I RC dla kotów powyżej 7 roku życia

A w mokrym mamy nowości -
http://www.zooplus.pl/shop/koty/karma_d ... bne/453384 pierwszy raz ta karma
z tego mieliśmy puszki ostatnio po 200 g (tyle że te puszki były za duże dla moich kotów i zawsze zostało coś co musiałam wyrzucić), ale były zjadane, więc teraz wzięłam saszetki na wypróbowanie http://www.zooplus.pl/shop/koty/karma_d ... iet/360777
Obie te karmy są bardzo dobre, chciałabym właśnie takimi koty karmić, ale muszę mieć też awaryjnie coś innego, co zawsze wchodzi ze smakiem, czyli puszeczki gurmet z kawałkami mięsa - nie musy. Tośka je uwielbia i wiem, że zawsze jak robi focha to mogę jej dać coś pewnego co zje ze smakiem. Zresztą już jej się zmieniają smaki, bo teraz bardzo dużo chrupie suchego i nawet sama szuka swojej miseczki, bo nie jest ogólnie dostępna ;)
No i saszetki mamior, bo też smakują, ale najbardziej jak kawałki mięsa pogniotę widelcem, wymieszam z galaretka i dam takie prawie jak mus moim kotom, które to gryźć nie lubią a są ponoć mięsożercami groźnymi :evil:

I zabawki (jakby mogło nie być zabawki :?: :twisted: ) http://www.zooplus.pl/shop/koty/zabawki ... otka/31363 bardzo się Tosi podoba ta piłeczka, już piórka mokre od wymuldania, a piłce nakopała do d...pki :D

Zawsze jak przychodzi zooplus to święto w rodzinie, koty kotłują sie przy paczce i cieszą jak na kocie dzieci przystało :D Gorzej jak przychodzi paczka, koty się kotłują, a paczka nie do nich :twisted: wtedy jest płacz i lament :D

Wypróbowałam też mokre Applowes i moim kotom nie smakuje - i saszetki i tacki - nic.

klaudiafj

[poprzednia][następna]