Moli25 pisze:Dzień dobry jak od poniedziałku załatwiałam sprawy urzędowe to chyba bedą sie za mną ciagnąć do samego piątku a to Molka w sesji zdjęciowej kiedy skutecznie utrudniała mi pracować co tam piszesz? no dobrze zabiorę łapkę a może położę sie na myszce? a co Ty mi tam zdjęcia robisz ?
Ale słodki przeszkadzacz Buziaczek malutka <cmok> Mi Maryś siadła na klawiaturze całym swoim jestestwem ostatnio, a wczoraj w łóżku na telefonie na którym oglądałam film - wniosek - za dużo czasu zajmujemy się tymi świecącymi ekranami
Moli25 pisze:Dzień dobry jak od poniedziałku załatwiałam sprawy urzędowe to chyba bedą sie za mną ciagnąć do samego piątku a to Molka w sesji zdjęciowej kiedy skutecznie utrudniała mi pracować co tam piszesz? no dobrze zabiorę łapkę a może położę sie na myszce? a co Ty mi tam zdjęcia robisz ?
Cześć Martus O matko, ale bym tego prześlicznego pysia wycałowała Moja małpka tez uwielbia przeszkadzać , a już najbardziej gdy piszę jakoś ważna wiadomość
Cześć wszystkim Jaki poniedziałek taki cały tydzień. Nie mam na nic czasu, ciągle na biegu Wczoraj moja dobra koleżanka urodziła piękna zdrowa córkę Moja radość nie zna granic Moli grzeczna, apetyt ma, wodę pije wiec u nas wszystko dobrze Dziękuję ze nie zapomnieliście o nas i zaglądacie co jakiś czas