Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
izka53 pisze:obejrzyj pysio, czy herpes nie przeszedł w kalici.
Alienor pisze:No co, że prawdę napisałam że taki domek to do bani? A uważa się za nie wiem jak cudowny, bo kot nie będzie musiał sam się wyżywić w 100%?![]()
I ża to, że życzę Ziggiemu naprawdę dobrego a nawet wspaniałego domu to chcesz mi go przywieźć? Ale ja przekocona jestem, a to nie jest dobre dla nikogo.
Erin pisze:Ale wiesz, spelniloby sie Twoje zyczenie, kocio mialby dobry dom
ab. pisze:Byłyśmy razem z Dexterkiem.
Kocio dostał kłuja przeciwzapalnego i to powinno pomóc, a jak nie to jutro następna wizyta.
Marlena powiesiła ogłoszenie w poczekalni.
I dobra wiadomość moja mama zgodziła się wziąć łobuza na weekend ........
Będzie miał dwoje dużych do rozpieszczania i całe mieszkanie do brykania.
isabell36 pisze:Alienor pisze:No co, że prawdę napisałam że taki domek to do bani? A uważa się za nie wiem jak cudowny, bo kot nie będzie musiał sam się wyżywić w 100%?![]()
I ża to, że życzę Ziggiemu naprawdę dobrego a nawet wspaniałego domu to chcesz mi go przywieźć? Ale ja przekocona jestem, a to nie jest dobre dla nikogo.Erin pisze:Ale wiesz, spelniloby sie Twoje zyczenie, kocio mialby dobry dom
właśnie dlatego chciałam jej wieźć
MB&Ofelia pisze:Myślę, że Mała Czarna też by zaakceptowała malucha, może by nawet była zadowolona - o ile mogłaby się do niego przytulać. Ale Ofelia chyba by się wściekła![]()
No nic, trzymajcie wielkie kciuki za domek![]()
Ewa L. pisze:Pamiętasz mojego tymczasika Tygryska? Po trzech dniach z Zuzią robili noski noski a Pola dostawała wścieklizny gdy tylko się do niej zbliżał. Była dzika i nawet na mnie syczała i prychała.
kocia_mendka pisze:Artem jak pojawiła się Masza warczał prychał kichał i próbował ją przegonić z chałupy a teraz oboje śpią na moim łóżku... Gdyby tylko mój mąż nie był taki wstrętny i rozumiał konieczność dokocenia.... Przecież ja mam taki wielki dom i tyle miejsca do biegania...I jeszcze towarzystwo do męczenia.... Szlag by trafił serio aż się coś człowiekowi robi bo wiem że MOGŁABYM pomóc i zabrać do siebie potworka a NIE MOGĘ cholerny paradoks![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 47 gości