Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gosiagosia pisze:Klaudio ! jesteś wspaniałą kobietę i masz duży potencjał miłości w sobie, dlaczego więc tyle pesymizmu??? Wiedz, że tak w życiu jest raz na wozie raz pod wozem. Nie możesz się smucić na zapas, pamiętaj, że czasami człowiek swoimi złymi myślami ściąga nieszczęścia na siebie. Trzeba więcej optymizmu i musisz się wygadać. Na pewno masz w swoim gronie przyjaciółkę od serca, taką szczerą i oddaną której możesz wszystko powiedzieć, podzielić się swoimi obawami, złymi myślami. Nie można tego tłumić w sobie to musisz z siebie wyrzucić i wtedy będzie Ci lżej. Ja obecnie też mam gorszy okres, który trwa już trzy lata - wszystko zło skupiło się w tym czasie wokół mnie ( strata pracy, psa a później ukochanego kota Thomasa) do tego wszystkiego zdrowie też zaczęło szwankować. Nie poddaję się myślę optymistycznie, cieszę się małymi sukcesami np. że kotki nie warczały na siebie itp. Jesteś młodziutka i całe życie przed tobą NIE PODDAWAJ się !!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości