Madziu skoro konieczny szpital, by postawić Cię na nogi, to mądrzejsi decydują, musisz zrobić wszystko, by w czerwcu powdychać jodu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
EVA2406 pisze:Uwielbiam polskie morze. Bywam tam prawie co roku. Dwa lata temu nie byłam ze względu na ch... i w tym roku też nie mam szansy, bo mam powtórkę.
Nasze morze jest cudne i znakomicie się tam czuję.
To tym bardziej masz motywację, żeby się szybko pozbierać i jechać na zasłużony odpoczynek.
Ja mam we wtorek wizytę i dowiem się co dalej......już się boję
dolabra pisze:EVA2406 pisze:Uwielbiam polskie morze. Bywam tam prawie co roku. Dwa lata temu nie byłam ze względu na ch... i w tym roku też nie mam szansy, bo mam powtórkę.
To tym bardziej masz motywację, żeby się szybko pozbierać i jechać na zasłużony odpoczynek.
Eva
Ty też sie nie poddawaj!! Bedzie dobrze:-) glowa do góry!
EVA2406 pisze:dolabra pisze:EVA2406 pisze:Uwielbiam polskie morze. Bywam tam prawie co roku. Dwa lata temu nie byłam ze względu na ch... i w tym roku też nie mam szansy, bo mam powtórkę.
Eva
Dziękuję. Staram się.
Magija pisze:EVA2406 pisze:dolabra pisze:EVA2406 pisze:Uwielbiam polskie morze. Bywam tam prawie co roku. Dwa lata temu nie byłam ze względu na ch... i w tym roku też nie mam szansy, bo mam powtórkę.
Eva
Dziękuję. Staram się.
rozumiem Twój strach, nawet kiedy nie chcesz będziesz go czuć - mam to samo
ściskam Cię i myślami będę z Tobą wspierając Cię we wtorek - daj nam koniecznie znać
A morze poczeka do przyszłego roku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue, zuza i 67 gości