Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i KW

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 25, 2014 4:08 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

[quote="KotkaWodna"]

Z jednej strony - kariera medialna depersonalizuje :mrgreen:
Ale - w sumie - doświadczenie raczej fajne ??

Ja-smina

Od: Nie maja 19, 2013 3:39

Post » Pt kwi 25, 2014 6:18 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

No to dobrze, że przynajmniej fajnych współfgrających miałaś skoro rola tej złej,wrednej i podstępnej zołzy Ci przypadła w udziale. Szkoda że nie mogłaś zagrać baby złej, ale z jajem :mrgreen: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt kwi 25, 2014 6:32 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

Gratuluję i czekam na cynk, kiedy w tv można będzie oglądać....

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Pt kwi 25, 2014 7:10 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

Wow, to teraz ja będę musiała od Ciebie się autografu też domagać, sławna kobieto ;)

Ha, a powiem, że od razu mi przyszło do głowy, że jak Kraków i szpitalne tematy, to TVN i „Szpital” :)

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

Post » Pt kwi 25, 2014 7:26 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

KotkoWodna - żem obgryzła paluchy do krwi z zazdraszczania przygody filmowej. :D
Już Ci nawet wybaczam, iż na ksiuty w Krakowie czasu nie było. :D

Wybaczam bo za karę wsadzili Cię w ciuchy ,których nie cierpisz. :P

Tak na marginesie uważam , że skoro są podobne do tego ze zdjęcia, to musiałaś w nich cholernie dobrze wyglądać.
jak dla mnie niezłe.
Jasne , że przebranie to nie ubranie , ale na pocieszenie powiem Ci, że ciesz się, iż nie grałaś na ten przykład
Madame de Pompadour. :mrgreen:
To byłoby wyzwanie.
Swoją drogą bal przebierańców na ekranie czy w karnawale jest przecież super.

PS.
Sprawa druga - fajnego bohatera według mnie to się gra łatwo, miło i lekko.
Do paskudnych charakterów trzeba błysnąć warstatem.
Takiego Skrzetuskiego, czy Zagłobę to każdy by chciał grać .Bohater pozytywny popyrtalający na koniu i ratujący kraj oraz dziewice. :mrgreen:
A i taki Bohun ladaco i gamoń ? Połowę damskiej polski na łopaty rozłożył, swoim pirackim wdziękiem.
C'nie?
Czego i Tobie życzę - tylko peć menską walnij na kolana.

No. :ok:
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Pt kwi 25, 2014 10:45 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

Kariera panie... wywiady, zaklady pracy... ;)
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Pt kwi 25, 2014 11:05 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

Fajnie opisałaś jak to wygląda od kuchni.
Jeśli dobrze się bawiłaś i czujesz, że chcesz jeszcze, to życzę Ci, żeby zamęczali Cię propozycjami.
Kto wie, KotkoWodna, jakie Holiłudy na Ciebie czekają? Obrazek
"...nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!"

http://diakrytyczne.pl/

dzika ruta

Od: Pon mar 17, 2014 12:03

Post » Pt kwi 25, 2014 11:34 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

Kotko - zawiszczam nieziemsko filmowej przygody, zwłaszcza, ze Szpital oglądam nałogowo wręcz :oops: :oops: . Więc proszę o cynk, i tu, i na FB, kiedy rzeczony odcinek będzie emitowany.
I tak sobie myślę, że jeśli przypadłaś do gustu ekipie, to będziesz częściej się pojawiać, albowiem TVN ma zwyczaj korzystania z tych samych statystów/aktorów drugoplanowych - do ich zupełnego ogrania. Kiedyś można było te same twarze oglądać po południu w Detektywach a wieczorem w W-11.

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Pt kwi 25, 2014 18:43 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

Popłakałam się z uciechy, czytając te Twoje rewelacje. Napisałam Ci na fejsie zresztą.
Co do ciuchów... Dla mnie idealne... ;)
Będę szukać takiej tuniki... :oops:
Aniada

Post » Pt kwi 25, 2014 19:02 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

Ja nie mam zielonego pojęcia to co jest ten "Szpital", nadal mam zepsuty telewizor (i nie jest mi przykro z tego powodu), więc nie obejrzę.
Ale jako rzekłaś, droga Gospodyni, oblukam w ęnternetach, jak już się pojawi TEN odcinek.
Zazdraszczam przygody też, również. :D

No i podobnie, jak Monia - wydało mnie się przez chwilę, albo i nawet chwil kilka, że taki ciuch by do Cię pasował... :oops:
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Pt kwi 25, 2014 19:15 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

Może to wdzianko następnym razem podpasuje: https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater ?

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Pt kwi 25, 2014 19:43 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

Ciastusiu i Haskellku [*]

Discordia

Od: Nie sie 12, 2007 12:34

Post » Pt kwi 25, 2014 20:23 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

Gdzie to można nabyć!? Z kotami bym sobie ściągnęła i z końca świata...

Aaa, już widzę...
Aniada

Post » Pt kwi 25, 2014 20:29 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

Aniada pisze:Gdzie to można nabyć!? Z kotami bym sobie ściągnęła i z końca świata...

Aaa, już widzę...

W tej chwili maja przerwe, bo nie wyrabiaja z zamowieniami.
Ciastusiu i Haskellku [*]

Discordia

Od: Nie sie 12, 2007 12:34

Post » Pt kwi 25, 2014 20:30 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

Widzę, widzę. Poważnie zastanawiam się nad takim liliowo-wrzosowym.
Aniada

[poprzednia][następna]