floxanna pisze: jam może nie gidia, ale 164 cm
No patrz, wzrost też masz po mnie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
shira3 pisze:floxanna pisze: jam może nie gidia, ale 164 cm
No patrz, wzrost też masz po mnie
kochamcię pisze:przecudne konie...patrząc - czuję ich zapach.Najpiękniejszy zapach na ziemi...
futrzęcia też cudo,ale to inna liga
floxanna pisze:shira3 pisze:floxanna pisze: jam może nie gidia, ale 164 cm
No patrz, wzrost też masz po mniekochamcię pisze:przecudne konie...patrząc - czuję ich zapach.Najpiękniejszy zapach na ziemi...
A najlepiej wąchać na szyi (jak dla mnie)
Spilett pisze:Zwierzątki śliczne. Swoją drogą, obecny tytuł wątku brzmi jak tytuł jakiegoś horroru
shira3 pisze:floxanna pisze:shira3 pisze:floxanna pisze: jam może nie gidia, ale 164 cm
No patrz, wzrost też masz po mniekochamcię pisze:przecudne konie...patrząc - czuję ich zapach.Najpiękniejszy zapach na ziemi...
A nie bezpieczniej wąchać kocie łapki?
shira3 pisze:Oj tam pazury....Ale zapach nie ma sobie równego
floxanna pisze:Spilett pisze:Zwierzątki śliczne. Swoją drogą, obecny tytuł wątku brzmi jak tytuł jakiegoś horroru
Chwyt marketingowyA tak naprawdę to skutek moich bardzo dziwnie krążących skojarzeń (cecha chyba wrodzona).
shira3 pisze:floxanna pisze:shira3 pisze:floxanna pisze: jam może nie gidia, ale 164 cm
A nie bezpieczniej wąchać kocie łapki?
Kocie łapki mają pazury, a przystawienie do nich nosa może się skończyć przez to w sposób niezbyt miły. A końska szyja jest ciepła, miękka i w ogóle cudownaZ autopsji stwierdzam, że bezpieczniejsze jest wąchanie końskiej szyi
kochamcię pisze:Kotek pachnie kotkiem,ślicznie zresztą.Ja jestem 'zboczona'zapachowo,swoje male dziecko (główkę) wąchałam - zdrowe-chore,ilosc trafien 10/10, futrzaki tez obwąchuję - ilosc trafien - 8/10 ..Gorzej z 80 kg psicy...to cała gama zapachów:)
Masz rację - najbardziej pachnie koniowaszyja.Och...
Axa76 pisze:Kocie stópki, które grzebią w kuwecie, to nie zawsze pięknie pachnąCzasem mi zajeżdżają trochę skarpetkami
Za to futerko jest przyjemne i się nie dam przekonać, że kot śmierdzi, jak twierdzą różni popaprańcy
izka53 pisze:Kot - jako kot jest bezzapachowy. Ale moje - wychodzące - przedstawiają całą gamę zapachów, zdradzających , gdzie się szlajałyPachną słońcem i i siankiem - plażing był , lekka stęchlizna - garaż sąsiadów , pleśń - namiot foliowy , ryby - rany boskie , gdzieś whiskasa wystawili
![]()
Ale jestem chyba zboczona , bo mnie każdy pies śmierdziJak zmoknie , to sierść wydziela taki specyficzny zapaszek , który dla mnie jest smrodkiem
![]()
![]()
Axa76 pisze:Kocie stópki, które grzebią w kuwecie, to nie zawsze pięknie pachnąCzasem mi zajeżdżają trochę skarpetkami
Za to futerko jest przyjemne i się nie dam przekonać, że kot śmierdzi, jak twierdzą różni popaprańcy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Silverblue i 77 gości