Blodka pisze:Powiem ci stara że z całym szacunkiem, ale nie napiszesz dziś NIC![]()

Po prostu zaj.............ście

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Blodka pisze:Powiem ci stara że z całym szacunkiem, ale nie napiszesz dziś NIC![]()
Blodka pisze:Grrrrrrrrrr...dzisiaj z samego rańca walczę z dwoma rzeczami:
1.Z moim leniem- muszę w końcu zabrać się za dokończenie pierwszego rozdziału pracy , robię wszystko co w mojej mocy żeby nie zacząć , bo sprzątam , byłam na zakupach , a potem będę płakać że nie zdążyłam i zarobię opieprz od promotorki
2. Z Niuńkiem Kotełem , bo od rana ma myśli samobójcze i włazi mi w kable za telewizorem, za komputerem, ja nie wiem co mu dziś odbiłoZobaczy kable i chce się z nimi kolegować
Blodka pisze:Zamierzam pisać na temat "Samorządowe Kolegia Odwoławcze w systemie kontroli administracji państwowej "
elianka pisze:Blodka pisze:Zamierzam pisać na temat "Samorządowe Kolegia Odwoławcze w systemie kontroli administracji państwowej "
Znam Twój ból, ja pisałąm w swoim życiu dwie prace : Magisterską na prawie "Analiza osmologiczna i jej praktyczne zastosowanie" (specjalność - kryminalistyka, praca w skrócie była o.. psach tropiących. Była zajebista i świetnie się ją pisało. Część badawczą robiłam w psiarni policyjnej prewencji <3)
Druga praca była gorsza - licencjat na europeistyce "Zasady przyznawania rent strukturalnych w oparciu o nowe dyrektywy UE". Rzyg
Spilett pisze: A ja nie wiem co mam jeszcze pisać więc walę zdjęcia i wykresy na pół strony
Blodka pisze:On na razie obserwuje jak leci woda ale widzę że jeszcze nie ma śmiałości skoknąć na niąWszystko przed nim
![]()
Dzisiaj odkryłam że jest Pomiotem SzatanaOtóż mamy kościół za oknem i na dźwięk dzwonów jeży się,ogon mu podwaja objętość ,uszy kładzie po sobie i jest niespokojny...
Użytkownicy przeglądający ten dział: jozefina1970 i 40 gości