Dzień dobry, wita Lamar:) Let's kill this WĄTEK!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 26, 2013 18:36 Re: Dzień dobry, wita Lamar:)

Parę godzin później...

Blodka pisze:Powiem ci stara że z całym szacunkiem, ale nie napiszesz dziś NIC :ryk:

:ok:
Po prostu zaj.............ście :ok:
Diabelski Diabeł Lamar
vel Kozi Cyc
Prosimy pięknie w nasze skromne progi http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10466019

ObrazekObrazek

Blodka

Od: Sob wrz 07, 2013 9:45

Post » Sob paź 26, 2013 18:46 Re: Dzień dobry, wita Lamar:)

Blodka pisze:Grrrrrrrrrr...dzisiaj z samego rańca walczę z dwoma rzeczami:
1.Z moim leniem- muszę w końcu zabrać się za dokończenie pierwszego rozdziału pracy , robię wszystko co w mojej mocy żeby nie zacząć , bo sprzątam , byłam na zakupach , a potem będę płakać że nie zdążyłam i zarobię opieprz od promotorki

2. Z Niuńkiem Kotełem , bo od rana ma myśli samobójcze i włazi mi w kable za telewizorem, za komputerem, ja nie wiem co mu dziś odbiło :roll: Zobaczy kable i chce się z nimi kolegować :roll:

OO, o czym piszesz pracę? Też się z tym zmagam, więc z ciekawości pytam :)

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Sob paź 26, 2013 18:57 Re: Dzień dobry, wita Lamar:)

Zamierzam pisać na temat "Samorządowe Kolegia Odwoławcze w systemie kontroli administracji państwowej "

Tylko czy mi coś z tego wyjdzie to nie wiemmmmmmmmmmm, nie w tym tempie :mrgreen: We wtorek mam oddać pierwszy rozdział, dobry joke :ryk:
Diabelski Diabeł Lamar
vel Kozi Cyc
Prosimy pięknie w nasze skromne progi http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10466019

ObrazekObrazek

Blodka

Post » Sob paź 26, 2013 19:09 Re: Dzień dobry, wita Lamar:)

Hmmm... zrozumiałam z tego tylko administracji państwowej :P
Ja jestem bardzo ścisłym mózgiem, więc nijak nie łapię takich klimatów :D

Spilett

Post » Sob paź 26, 2013 20:04 Re: Dzień dobry, wita Lamar:)

Spillet, ja mam móżdże rozlatane ,dlatego też poszłam tam gdzie poszłam. Uwielbiam pisać ,jak się zapędzam w kozi róg to lubię zdanie rozbudować tak że jest dłuuugie , wieloetapowe, czasami wodolejne, ale trudno :ryk:

Niestety jakoś dziś nie mam weny twórczej, wolę sobie posiedzieć tutaj z Wami.

Ale nie....tak dalej być nie może. Uwaga otwieram plik z zarodkiem pracy:)

Kot poszedł sobie męczyć Młodego do pokoju, to sobie pomyślę co ja bym tu mogła w tej pracy wypłodzić.... 8O ("Duchu Święty , który oświecasz serca i umysły nasze..... :ryk: )
Diabelski Diabeł Lamar
vel Kozi Cyc

ObrazekObrazek

Blodka

Post » Sob paź 26, 2013 20:07 Re: Dzień dobry, wita Lamar:)

Też dziś nie miałam weny i napisałam tylko 2 strony o dodatkach do betonu :ryk:

Spilett

Post » Sob paź 26, 2013 20:12 Re: Dzień dobry, wita Lamar:)

No ale Kochana napisałaś i jesteś wielka, zaimponowałaś mi :ok: A dodatki do betonu brzmią bosko :piwa: Nigdy nie pomyślałabym, że o takiej akcji można byłoby wypłodzić aż dwie strony :ryk:
Diabelski Diabeł Lamar
vel Kozi Cyc

ObrazekObrazek

Blodka

Post » Sob paź 26, 2013 20:17 Re: Dzień dobry, wita Lamar:)

No właśnie ja się muszę wysilać teraz, bo moja praca liczy aktualnie 25 stron, a przyzwoita inżynierska winna mieć minimum 40 :D A ja nie wiem co mam jeszcze pisać więc walę zdjęcia i wykresy na pół strony :D

Spilett

Post » Nie paź 27, 2013 7:54 Re: Dzień dobry, wita Lamar:)

Blodka pisze:Zamierzam pisać na temat "Samorządowe Kolegia Odwoławcze w systemie kontroli administracji państwowej "

Znam Twój ból, ja pisałąm w swoim życiu dwie prace : Magisterską na prawie "Analiza osmologiczna i jej praktyczne zastosowanie" (specjalność - kryminalistyka, praca w skrócie była o.. psach tropiących. Była zajebista i świetnie się ją pisało. Część badawczą robiłam w psiarni policyjnej prewencji <3)
Druga praca była gorsza - licencjat na europeistyce "Zasady przyznawania rent strukturalnych w oparciu o nowe dyrektywy UE". Rzyg
Demonki <3
Obrazek Obrazek

elianka

Od: Wto gru 26, 2006 18:42

Post » Nie paź 27, 2013 9:28 Re: Dzień dobry, wita Lamar:)

elianka pisze:
Blodka pisze:Zamierzam pisać na temat "Samorządowe Kolegia Odwoławcze w systemie kontroli administracji państwowej "

Znam Twój ból, ja pisałąm w swoim życiu dwie prace : Magisterską na prawie "Analiza osmologiczna i jej praktyczne zastosowanie" (specjalność - kryminalistyka, praca w skrócie była o.. psach tropiących. Była zajebista i świetnie się ją pisało. Część badawczą robiłam w psiarni policyjnej prewencji <3)
Druga praca była gorsza - licencjat na europeistyce "Zasady przyznawania rent strukturalnych w oparciu o nowe dyrektywy UE". Rzyg

O matko, o matko, o matko! Uwielbiam kryminalistykę, dochodzenia, śledztwa i PSY TROPIĄCE! Och, jak Ci zazdroszczę... :1luvu: Poszłabym na podyplomówkę z kryminalistyki kiedyś ale drogie to jak pierun...

Spilett

Post » Nie paź 27, 2013 11:30 Re: Dzień dobry, wita Lamar:)

Spilett pisze: A ja nie wiem co mam jeszcze pisać więc walę zdjęcia i wykresy na pół strony :D

Jesteś moją idolką :ryk:

Ja dopiero wybieram temat, ale prawdopodobnie będzie to albo coś w stylu "Statystyczny model kręgosłupa na podstawie zdjęć rentgenowskich" albo "Wykorzystanie plotera laserowego w zadaniach inżynierii biomedycznej". Na żaden z tych tematów nie napiszę 40 stron, ale przecież mogę walić wykresy... :ryk:

I tak jesteście niezłe. Ja wczoraj nie tknęłam w ogóle mojego projektu na weekend :oops: będę dzisiaj zapierniczać...
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Od: Nie lip 21, 2013 13:10

Post » Nie paź 27, 2013 11:34 Re: Dzień dobry, wita Lamar:)

U nas na Juniwersity jest katedra kryminalistyki, ale ja sobie posedłam pisać na inną:) Szkoda bo może coś napisałabym o kotach tropiących- bo powiem Wam że od paru dni Lamar po cichu i doskonale tropi kiedy idę do kibelka za potrzebą i czai się kiedy zejdę bo koniecznie chce zobaczyć co w środku. Najgorzej ja wstaję w nocy, prawie zawsze go nadepnę.
Dzieli go zaledwie parę kroków od wpadnięcia sobie do muszli :D
Diabelski Diabeł Lamar
vel Kozi Cyc

ObrazekObrazek

Blodka

Post » Nie paź 27, 2013 11:36 Re: Dzień dobry, wita Lamar:)

Oj tam oj tam, wykresy dobre są :D
Inżynieria biomedyczna, ciekawe klimaty.
Ja za to dziś się relaksuję bo okresowo cierpię :D

A Lamar chyba ma coś wspólnego z Zuzią, ona w momencie odkręcania kranu gdziekolwiek w domu znajduje się przy nim w 1/4 sekundy i czeka na zabawę z wodą :D

Spilett

Post » Nie paź 27, 2013 11:46 Re: Dzień dobry, wita Lamar:)

On na razie obserwuje jak leci woda ale widzę że jeszcze nie ma śmiałości skoknąć na nią :D Wszystko przed nim :ryk:

Dzisiaj odkryłam że jest Pomiotem Szatana :D Otóż mamy kościół za oknem i na dźwięk dzwonów jeży się,ogon mu podwaja objętość ,uszy kładzie po sobie i jest niespokojny...
Diabelski Diabeł Lamar
vel Kozi Cyc

ObrazekObrazek

Blodka

Post » Nie paź 27, 2013 11:51 Re: Dzień dobry, wita Lamar:)

Blodka pisze:On na razie obserwuje jak leci woda ale widzę że jeszcze nie ma śmiałości skoknąć na nią :D Wszystko przed nim :ryk:

Dzisiaj odkryłam że jest Pomiotem Szatana :D Otóż mamy kościół za oknem i na dźwięk dzwonów jeży się,ogon mu podwaja objętość ,uszy kładzie po sobie i jest niespokojny...

Też mam blisko kościół! Słyszę jego cholerne dzwony kilka razy dziennie :D Ale Pereł nie reaguje :P ;)

Spilett

[poprzednia][następna]