Olsztyn - idealny,niepowtarzalny kocurek ma juz DS...:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 17, 2013 22:19 Re: Olsztyn - sliczny kocurek pingwinek szuka DS...

Czarna puma pisze:Maupa i isabell36 bardzo dzieki za pokazanie dalej Bonanzy :roll: :roll: isabell36 a przeciez Ty nie masz mojego nr telefonu do ogloszen?

mam prośbę - co do treści ogłoszeń (gdzieś na wątku Bonanzy widziałam), maili, zdjęć i kontaktowego telefonu dogaduj się z Cat Angel - jutro zapłacę za ogłoszenia to będziecie mogły działać :ok:
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy

isabell36

Od: Pt gru 25, 2009 17:56

Post » Śro lip 17, 2013 22:24 Re: Olsztyn - sliczny kocurek pingwinek szuka DS...

isabell36 pisze:
Czarna puma pisze:Maupa i isabell36 bardzo dzieki za pokazanie dalej Bonanzy :roll: :roll: isabell36 a przeciez Ty nie masz mojego nr telefonu do ogloszen?

mam prośbę - co do treści ogłoszeń (gdzieś na wątku Bonanzy widziałam), maili, zdjęć i kontaktowego telefonu dogaduj się z Cat Angel - jutro zapłacę za ogłoszenia to będziecie mogły działać :ok:

Ja juz o tym kilka dni temu z Gosia gadalam:) Powiedziala,ze do ogloszen wezmie tekst i zdjecia z mojego watku,telefon chyba tez jej podawalam na pw... A ja ciemna masa musze chyba isc na jakis przyspieszony kurs komputerowy,zeby nauczyc sie wstawiania zdjec,tekstow i linkow :oops: :oops: :oops:

Czarna puma

Od: Pt cze 28, 2013 21:46

Post » Śro lip 17, 2013 22:29 Re: Olsztyn - sliczny kocurek pingwinek szuka DS...

ewar pisze:Bonanza, słodki kotek szuka domku nie wychodzącego.
Około trzech miesięcy temu wolno żyjąca kotka urodziła maluszki, śliczne, puchate kuleczki.Dbała o nie, ale nie udało się jej do końca, przeżył tylko jeden.Na wolności nie miał szans, podzieliłby los rodzeństwa, ale Dobra Dusza postarała się, aby kotek był bezpieczny.Okazał się zdrowiutkim, przesłodkim kocim dzieckiem, wesołym, spragnionym bliskości człowieka, zawsze chętnym do zabawy.Został już odrobaczony, będzie wkrótce zaszczepiony, posiada książeczkę zdrowia.Jest prześlicznie umaszczony, wygląda jakby miał na sobie czarne ubranko, które pięknie kontrastuje z białymi elementami.Futerko ma czyściutkie, lśniące, przemiłe w dotyku.Bonanza jest dobrze wychowanym kotkiem, pięknie korzysta z kuwetki, ma apetyt, rośnie więc zdrowo.Właściwie niczego mu nie brakuje, oprócz....domu, tego Dobra Dusza zapewnić mu nie może.Najchętniej zamieszkałby z jakimś innym kotkiem, z którym mógłby bawić się i dotrzymywać towarzystwa podczas nieobecności opiekunów.
Kotek przebywa w Olsztynie, ale możliwy jest dowóz w inne miejsce.Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej.Kontakt.......

Proszę coś zmienić, dodać, sugestie mile widziane.Myślę, że tutaj zdjęcia są ogromnym atutem, są prześliczne :1luvu:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro lip 17, 2013 22:36 Re: Olsztyn - sliczny kocurek pingwinek szuka DS...

CatAngel pisze:
Około trzech miesięcy temu wolno żyjąca kotka urodziła maluszki, śliczne, puchate kuleczki.Dbała o nie, ale nie udało się jej do końca, przeżył tylko jeden.Na wolności nie miał szans, podzieliłby los rodzeństwa, ale Dobra Dusza postarała się, aby kotek był bezpieczny.Okazał się zdrowiutkim, przesłodkim kocim dzieckiem, wesołym, spragnionym bliskości człowieka, zawsze chętnym do zabawy.Został już odrobaczony, będzie wkrótce zaszczepiony, posiada książeczkę zdrowia.Jest prześlicznie umaszczony, wygląda jakby miał na sobie czarne ubranko, które pięknie kontrastuje z białymi elementami.Futerko ma czyściutkie, lśniące, przemiłe w dotyku.Bonanza jest dobrze wychowanym kotkiem, pięknie korzysta z kuwetki, ma apetyt, rośnie więc zdrowo.Właściwie niczego mu nie brakuje, oprócz....domu, tego Dobra Dusza zapewnić mu nie może.Najchętniej zamieszkałby z jakimś innym kotkiem, z którym mógłby bawić się i dotrzymywać towarzystwa podczas nieobecności opiekunów.
Kotek przebywa w Olsztynie, ale możliwy jest dowóz w inne miejsce.Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej.Kontakt.......

Proszę coś zmienić, dodać, sugestie mile widziane.Myślę, że tutaj zdjęcia są ogromnym atutem, są prześliczne :1luvu:

Kocurek juz jest zaszczepiony.... Angel mam podac swoj nr telefonu na pw?

Czarna puma

Post » Śro lip 17, 2013 22:40 Re: Olsztyn - sliczny kocurek pingwinek szuka DS...

Czarna puma pisze:
CatAngel pisze:

Kocurek juz jest zaszczepiony.... Angel mam podac swoj nr telefonu na pw?

Podałaś już.

CatAngel

Post » Śro lip 17, 2013 22:47 Re: Olsztyn - sliczny kocurek pingwinek szuka DS...

CatAngel moze chcialaby sobie wziasc ten banerek,ktory zrobila Maupa?

Czarna puma

Post » Śro lip 17, 2013 22:52 Re: Olsztyn - sliczny kocurek pingwinek szuka DS...

Czarna puma pisze:CatAngel moze chcialaby sobie wziasc ten banerek,ktory zrobila Maupa?

Nie mogę raczej bo mam już za dużo banerków w podpisie :(

CatAngel

Post » Śro lip 17, 2013 23:08 Re: Olsztyn - sliczny kocurek pingwinek szuka DS...

Maupa pisze:miałam humor na taki bannerek :mrgreen: jeśli zrobić mniej skaczący/użyć innych zdjęć, napisz w tym temacie, zmienię - to chwila moment roboty.

Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=154284][img]http://tinyurl.com/n5fwcqv[/img][/url]

Jesli ktos chcialby taki sliczny banerek,to prosze bardzo:)

Czarna puma

Post » Czw lip 18, 2013 8:25 Re: Olsztyn - sliczny kocurek pingwinek szuka DS...

Bonanza na salonach szaleje na calego:)

Czarna puma

Post » Czw lip 18, 2013 8:27 Re: Olsztyn - sliczny kocurek pingwinek szuka DS...

Czarna pumo - dlaczego nie masz w podpisie banerka Bonanzy? 8O
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Czw lip 18, 2013 9:04 Re: Olsztyn - sliczny kocurek pingwinek szuka DS...

Ewa L. pisze:Czarna pumo - dlaczego nie masz w podpisie banerka Bonanzy? 8O

Juz mam :lol:

Czarna puma

Post » Czw lip 18, 2013 9:34 Re: Olsztyn - sliczny kocurek pingwinek szuka DS...

Czarna puma pisze:
Ewa L. pisze:Czarna pumo - dlaczego nie masz w podpisie banerka Bonanzy? 8O

Juz mam :lol:

Super!
Od razu lepiej wygląda. :ok: :ok:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Czw lip 18, 2013 9:48 Re: Olsztyn - sliczny kocurek pingwinek szuka DS...

A ja nie mogę wkleić :evil: Wciąż mam kłopoty z wklejaniem banerków.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Czw lip 18, 2013 16:14 Re: Olsztyn-dziki kociak zlapany,a kocica nie.Potrzebna pomo

Dziewczyny- dziękuję za odzew na moją prośbę :1luvu:

Bonanza się przypomina :ok:
Sihaja pisze:No a teraz młody :) Na początek portreciki :)
Obrazek Obrazek ObrazekObrazek Obrazek ObrazekObrazek Obrazek Obrazek

Sihaja pisze:A teraz pokażemy jak zajadamy i kuwetkujemy :)
Obrazek Obrazek ObrazekObrazek Obrazek Obrazek

Sihaja pisze:A teraz koteczek w pełnej krasie :)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Ostatnio edytowano Czw lip 18, 2013 16:25 przez dana.b, łącznie edytowano 1 raz

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Czw lip 18, 2013 16:25 Re: Olsztyn - sliczny kocurek pingwinek szuka DS...

Z TAKIMI zdjęciami musi znaleźć domek :lol:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

[poprzednia][następna]