Dziewczyny, ma ktoś doświadczenie z krakvetem? Mam tam już konto długo, ale kiedy się rejestrowałam mieszkałam pod innym adresem, teraz chciałam zmienić adres ale mieszkam na ul 11 listopada i krakvet nie chce mi przyjąć nazwy ulicy w której występuje cyfra! Nie wiem, co mam z tym począć wynalazłam tam już sporawe zamówienie bo karma dla kota, dla psa i jeszcze parę rzeczy a tu nie mogę aktualnego adresu wpisać.. Wrrr... ma ktoś jakiś pomysł, Krekvet od kilku dni nie odpowiada na moje zapytanie w związku z tą sprawą, a dzwonić mi się nie chce
Najskuteczniej jednak zadzwonic. Albo napisac na gg.........albo zostaje Ci czekac ,az odpowiedz na @.
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.
No nic tak w poniedziałek, góra wtorek miałabym zamówienie a tak się trochę wydłuży... Paskudztwo jedno no :/
A teraz tak jak obiecywałam foteczki
Pierwsza jeszcze przed pracą robiona, kiedy narzekałam, że musze iść. Baksymilianek powiedział, że pójdzie za mnie
Trochę Neonka
Głowa w jednej dziurze a łapy w drugiej
Zebrany do kupy w jedną stronę
A sierściuch dzisiaj tak wariował, że urwał jedną z piłeczek drapakowych... Złapał łapami i ruszył w kierunku kuchni tak mocno trzymając że piłeczka poleciała z kotem i została jedna
Dodatkowo ostatnio usłyszał jak mama narzekała na kran w kuchni więc postanowił sprawdzić czy strumień wody odpowiedni leci
Na koniec nie mógł pojąć dlaczego jest mokry
Kiedy skończył z praniem, pan inżynier uznał, iż trzeba sprawdzić wytrzymałość pojemniczków na pomidorki ...na gryzienie
...i uderzanie łapą
Po pracy szybki prysznic
i o swoich doświadczeniach i wynikach testów można opowiedzieć koleżance
na koniec wszyscy zmęczeni po pracy spokojnie odpoczywali
120 stron nie ma, ale szybko przyrasta zdjęcia cudne! zwierzaki kochane! jak robisz podpis na zdjęciach? w picasie nie umiem... do tego wielkość... zaczynam się zastanawiać nad zmianą programu do obróbki zdjęć...