Pozytywne uzależnienie : Czyli moje futrzaki

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 07, 2013 9:43 Re: Pozytywne uzależnienie : Czyli moje futrzaki

Witaj Basiu :kotek:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt cze 07, 2013 9:44 Re: Pozytywne uzależnienie : Czyli moje futrzaki

barbarados pisze:Witam porannie :1luvu:
Czesio jak był podrostkiem postanowił wyrazić swoje niezadowolenie z tego , że gaz syczy . Pewnie syczał na niego . :roll: Z poważną miną podszedł do palnika na którym stał garnek i łapką chciał zbić płomień . Nic sobie na szczęście nie zrobił . Stał za daleko , ale siwe włosy miałam momentalnie :?

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

a wiecie jak poznać kociarzy? mają siwe włosy :ryk: :ryk: :ryk:

jak tak dalej pójdzie i kociarnia będzie wycinałą nam takie numery to my faktycznie będziemy miały siwe włosy i rozdygotane ręce :ryk: o rozbieganych oczkach na wszystkie strony nie wspomnę :ryk:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Pt cze 07, 2013 9:55 Re: Pozytywne uzależnienie : Czyli moje futrzaki

Coś w tym jest, do tego jeszcze dorzucę palpitację serca, nienaturalne skręty ciała przy kolejnych piruetach wokół kociastych i zadyszkę...

Witaj Basiu :ok:
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Pt cze 07, 2013 12:00 Re: Pozytywne uzależnienie : Czyli moje futrzaki

barbarados szkoda, ze nie mialas okazji poznac Manka-ex tymczasa Justy&Zwierzaki... On to lubil pchac sie tam, gdzie niebezpiecznie. Tez mu sie zdarzylo troszke sobie przypalic futerko. Innym razem pchal sie pod noz, kiedy Justa kroila mieso dla niego i pozostalej bandy. Niewiele brakowalo, by mu niechcacy krzywde zrobila :roll: Do garnka z gotujacym sie miesem tez zagladal... jak widzisz-ten kot mial totalnie wszystko gdzies, nic sobie nie robil z potencjalnych zagrozen. Hibernacje za zywota tez zaliczyl ;) Justa wyciagala mieso z zamrazalnika a ten wariat wskoczyl tam niezauwazony... Justa zamknela drzwiczki za nim i poszla zajac sie miesem dla "glodujacych" zwierzakow pod jej dachem. Tylko sie dziwila, ze cos Maniek sie nie krzata przy tym, bo on jak widzial mieso to sie zachowywal tak, jakby z tydzien glodny chodzil... No wiec zdziwiona, ze nie ma Manka obok poszla do pokoju zobaczyc czy tam jest... ale go nie bylo widac... Za to z zamrazalnik dziwnie pomiaukiwal, tak cicho, niesmialo, jakby przestraszonym glosem... :ryk: Nie widzialam wtedy miny Justy ale sie domyslam jak musiala wygladac wtedy :ryk: :ryk: :ryk: Bo sie okazalo, ze ten najbardziej glodujacy kotecek (7 kg zywej wagi, taki glodujacy chudzielec :wink: ) byl w srodku, w tym zamrazalniku :ryk: :ryk:

Musze sie kiedys zapytac jego obecnej Duzej, czy Maniek nadal tak lubi "sporty ekstremalne" :ryk:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt cze 07, 2013 12:50 Re: Pozytywne uzależnienie : Czyli moje futrzaki

:ryk: :ryk: :ryk:

teraz to już wiem od czego mam te siwe włosy na głowie :? :wink:

wszystko przez kociste i ich "numery" :mrgreen:
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

Post » Pt cze 07, 2013 14:08 Re: Pozytywne uzależnienie : Czyli moje futrzaki

O Matko Świeta !!!! 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
Nigdy nie byłąm zwolenniczką spiskowych teorii , ale teraz myślę , że coś w tym jest . 8) Kociaste zmowę maję , żeby nas do stanu niepoczytalności doprowadzić . Pewnie wtedy będzie nas łatwiej urobić . :wink: I wymóc na nas wszystko . :?
Firmy proukujące farby do włosów powinny dawać właściciela kotów duże zniżki . Jesteśmy ich najlepszą klientelą . :D

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pt cze 07, 2013 14:12 Re: Pozytywne uzależnienie : Czyli moje futrzaki

barbarados pisze:Firmy proukujące farby do włosów powinny dawać właściciela kotów duże zniżki . Jesteśmy ich najlepszą klientelą . :D

W ogóle to powinni wypuścić specjalną serię "dla kociarek" :roll: U mnie już niestety też jest co farbować :evil:
Ale ja już naprawdę załamuję ręce nad moim kotem... żaden wet nie pomógł :cry: :cry: Siwieję, siwieję :?
..........................♥Tosia&Bazyl♥.........................
ObrazekObrazek
'I had been told that the training procedure with cats was difficult. It's not. Mine had me trained in two days.'

Zapraszamy: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=162710 cz. VI

NatjaSNB

Od: Czw lis 08, 2012 10:03

Post » Pt cze 07, 2013 14:32 Re: Pozytywne uzależnienie : Czyli moje futrzaki

Natja , kciuki za zdrówko Twoich kociastych : :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
W końcu będzie dobrze , zobaczysz :ok:

barbarados

Post » Pt cze 07, 2013 14:36 Re: Pozytywne uzależnienie : Czyli moje futrzaki

Obrazek
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Pt cze 07, 2013 14:46 Re: Pozytywne uzależnienie : Czyli moje futrzaki

Cześć Monia :1luvu:

barbarados

Post » Pt cze 07, 2013 14:51 Re: Pozytywne uzależnienie : Czyli moje futrzaki

barbarados pisze:O Matko Świeta !!!! 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
Nigdy nie byłąm zwolenniczką spiskowych teorii , ale teraz myślę , że coś w tym jest . 8) Kociaste zmowę maję , żeby nas do stanu niepoczytalności doprowadzić . Pewnie wtedy będzie nas łatwiej urobić . :wink: I wymóc na nas wszystko . :?
Firmy proukujące farby do włosów powinny dawać właściciela kotów duże zniżki . Jesteśmy ich najlepszą klientelą . :D

Bo te wredoty to robią to specjalnie :twisted:
a później siedzą sobie razem i się pod wąsami uśmiechają :twisted:
i mówią sobie : Patrz jak ta nasza duza lata jak obłakana hihihi a czego ona tak się denerwuje, doprawdy przecież nic się nie stało :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Obrazek

agusialublin

Post » Pt cze 07, 2013 14:53 Re: Pozytywne uzależnienie : Czyli moje futrzaki

Kociara82 pisze:barbarados szkoda, ze nie mialas okazji poznac Manka-ex tymczasa Justy&Zwierzaki... On to lubil pchac sie tam, gdzie niebezpiecznie. Tez mu sie zdarzylo troszke sobie przypalic futerko. Innym razem pchal sie pod noz, kiedy Justa kroila mieso dla niego i pozostalej bandy. Niewiele brakowalo, by mu niechcacy krzywde zrobila :roll: Do garnka z gotujacym sie miesem tez zagladal... jak widzisz-ten kot mial totalnie wszystko gdzies, nic sobie nie robil z potencjalnych zagrozen. Hibernacje za zywota tez zaliczyl ;) Justa wyciagala mieso z zamrazalnika a ten wariat wskoczyl tam niezauwazony... Justa zamknela drzwiczki za nim i poszla zajac sie miesem dla "glodujacych" zwierzakow pod jej dachem. Tylko sie dziwila, ze cos Maniek sie nie krzata przy tym, bo on jak widzial mieso to sie zachowywal tak, jakby z tydzien glodny chodzil... No wiec zdziwiona, ze nie ma Manka obok poszla do pokoju zobaczyc czy tam jest... ale go nie bylo widac... Za to z zamrazalnik dziwnie pomiaukiwal, tak cicho, niesmialo, jakby przestraszonym glosem... :ryk: Nie widzialam wtedy miny Justy ale sie domyslam jak musiala wygladac wtedy :ryk: :ryk: :ryk: Bo sie okazalo, ze ten najbardziej glodujacy kotecek (7 kg zywej wagi, taki glodujacy chudzielec :wink: ) byl w srodku, w tym zamrazalniku :ryk: :ryk:

Musze sie kiedys zapytac jego obecnej Duzej, czy Maniek nadal tak lubi "sporty ekstremalne" :ryk:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Musiał mieć chłopak nietęgą minę jak z tego zamrażalnika wyszedł :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

agusialublin

Post » Pt cze 07, 2013 14:54 Re: Pozytywne uzależnienie : Czyli moje futrzaki

Doberek Ciotka :1luvu:

chciałam powiedzieć że umyłam okna i że właśnie burza idzie i będzie lało 8O

Życie jest takie niesprawiedliwe :evil:
Obrazek

agusialublin

Post » Pt cze 07, 2013 14:56 Re: Pozytywne uzależnienie : Czyli moje futrzaki

Masz racje Aguś . Nie dość , że się uśmiechają , to jeszcze planują , co zmalować następnym razem . :evil: Aż duża będzie taka ogłupiała , że spełni każde życzenia kociastych , bez mrugnięcia okiem . :twisted:
U nas słoneczko . Coś jakby sie ciepło robiło . :roll: Mycia okien na razie nie ryzykuje . :twisted:

barbarados

Post » Pt cze 07, 2013 14:56 Re: Pozytywne uzależnienie : Czyli moje futrzaki

barbarados pisze:Natja , kciuki za zdrówko Twoich kociastych : :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
W końcu będzie dobrze , zobaczysz :ok:

Dziękuję Ci bardzo... dzisiaj dopadł mnie kryzys wiary
..........................♥Tosia&Bazyl♥.........................
ObrazekObrazek
'I had been told that the training procedure with cats was difficult. It's not. Mine had me trained in two days.'

Zapraszamy: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=162710 cz. VI

NatjaSNB

Od: Czw lis 08, 2012 10:03

[poprzednia][następna]