Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Caragh pisze:MaryLux pisze:Czarnulka wcale nie jest słodka!
Ależ oczywiście, że jest! Słodka i kochana!
MaryLux pisze:![]()
![]()
Caragh pisze:MaryLux pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
No ja z Tobą nie mogę!
![]()
Ineczka jest cudowna!
MB&Ofelia pisze:Ineczko, miaudobry. U was był wczoraj senny dzień a u nas się działo. Bo była sąsiadku popaczyć naszego bałkona, był jeden opcy co miał jakowąś sprawę do Dużej i chciał nas pogłasknąć ale my się nie dałyśmy bo co będziemy dawać opcym. Potem Duża gdziesik polazła a jak wróciła to popaczyła że się wywrócił kfiatek i była zła na koleszanku. A potem koleszanku wskiknęła na stoła i spadł talerzyk (koleszanku mówi że się jej pszestraszył i ucieknął) i Duża była zła okropecznie i koleszanku miała karmnego jeżyka w łazienku. Nie mazała się ino siedziała cicho, to jej nie ratowałam. A co, ja tesz kiedyś miałam karne jeżyki to niech i ona ma. A Duża robiła mniamuśne amciu z mniamuśnego miąsa i troszku jej podkradnęłyśmy. Mrrrruuuu.... Ale to było mniamuśne, mrrrruczę ci! Duża mówi że my amciamy lepsiej niż ona. To czemu ona nie je to co my?
By miała wtedy mniamuśne amciu, co nie?
Pozdrowiam i lizam po uszku
Smacznie najedzona śniodankiem Książniczka Ofelja
ab. pisze:Zły duch?
vanesia1 pisze:Fukacz
barbarados pisze:O właśnie ! Fukacz wam się zalągł i fuka a ty na kotka zwalasz
MB&Ofelia pisze:Ineczko, miaudobry. U was był wczoraj senny dzień a u nas się działo. Bo była sąsiadku popaczyć naszego bałkona, był jeden opcy co miał jakowąś sprawę do Dużej i chciał nas pogłasknąć ale my się nie dałyśmy bo co będziemy dawać opcym. Potem Duża gdziesik polazła a jak wróciła to popaczyła że się wywrócił kfiatek i była zła na koleszanku. A potem koleszanku wskiknęła na stoła i spadł talerzyk (koleszanku mówi że się jej pszestraszył i ucieknął) i Duża była zła okropecznie i koleszanku miała karmnego jeżyka w łazienku. Nie mazała się ino siedziała cicho, to jej nie ratowałam. A co, ja tesz kiedyś miałam karne jeżyki to niech i ona ma. A Duża robiła mniamuśne amciu z mniamuśnego miąsa i troszku jej podkradnęłyśmy. Mrrrruuuu.... Ale to było mniamuśne, mrrrruczę ci! Duża mówi że my amciamy lepsiej niż ona. To czemu ona nie je to co my?
agusialublin pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko, miaudobry. U was był wczoraj senny dzień a u nas się działo. Bo była sąsiadku popaczyć naszego bałkona, był jeden opcy co miał jakowąś sprawę do Dużej i chciał nas pogłasknąć ale my się nie dałyśmy bo co będziemy dawać opcym. Potem Duża gdziesik polazła a jak wróciła to popaczyła że się wywrócił kfiatek i była zła na koleszanku. A potem koleszanku wskiknęła na stoła i spadł talerzyk (koleszanku mówi że się jej pszestraszył i ucieknął) i Duża była zła okropecznie i koleszanku miała karmnego jeżyka w łazienku. Nie mazała się ino siedziała cicho, to jej nie ratowałam. A co, ja tesz kiedyś miałam karne jeżyki to niech i ona ma. A Duża robiła mniamuśne amciu z mniamuśnego miąsa i troszku jej podkradnęłyśmy. Mrrrruuuu.... Ale to było mniamuśne, mrrrruczę ci! Duża mówi że my amciamy lepsiej niż ona. To czemu ona nie je to co my?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Księznicko Ofelio ale Ty fajoska jesteś![]()
![]()
![]()
Nasa duza jak cyta co Ty napisałaś to się ciągle śmieje![]()
![]()
![]()
Księznicko Ofelio a cy mogłabyś być mojom kolezanecką ?
To byłoby jus nas dużo kolezanecekTy i Karmeniusia , Inusia z Dzulią, Rysia z Pysionkiem
ale byłoby wesolutko co nie![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 132 gości