Megana pisze:Cymek, ty świntuszku, tak wywalać brzuchol i siusiaka...??
Megana, Ty to masz wzrok

gdzie zobaczyłaś cymusiowego siusiaka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Megana pisze:Cymek, ty świntuszku, tak wywalać brzuchol i siusiaka...??
MonikaMroz pisze:Przy tylu futerkach nie wiedziałabym które wycałować najpierw
Ja mam tylko 2 dziewczyny więc "miętole" je na zmianęChoć częściej Mili bo Amy się wyrywa
Kotina pisze:Megana pisze:Cymek, ty świntuszku, tak wywalać brzuchol i siusiaka...??
Megana, Ty to masz wzrok![]()
Megana pisze:Kotina pisze:Megana pisze:Cymek, ty świntuszku, tak wywalać brzuchol i siusiaka...??
Megana, Ty to masz wzrok![]()
Pomponów nie ma, ale siusiaka mieć musi. A tu dookoła same panienki.
Miraclle pisze:Nie widać siusiaczka schowany w futerku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Puchaty brzuszek, cudowny, wspaniały, ehhhh Cymuś![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kotina pisze:Cynamon faktycznie robi się coraz fajniejszym, ale nadal cykor w nim siedzi![]()
Nic nie wolno robić przy nim zbyt szybko ani za głośno. Gdy podchodzę bierze nogi ... eee łapy za pas,
ale gdy on podchodzi, to ja mam go miziać i głaskać i siedzieć, bo hrabia powalił się na kolanach![]()
Kotina pisze:
Bożenko,
sama nie wiem, zastanawiam się
shira3 pisze:Kotina pisze:Cynamon faktycznie robi się coraz fajniejszym, ale nadal cykor w nim siedzi![]()
Nic nie wolno robić przy nim zbyt szybko ani za głośno. Gdy podchodzę bierze nogi ... eee łapy za pas,
ale gdy on podchodzi, to ja mam go miziać i głaskać i siedzieć, bo hrabia powalił się na kolanach![]()
To tak jak moja Pysia. Już ponad dwa lata u nas i nadal tak reaguje. Tak chyba mają koty po przejściach.....
kalair pisze:Kotina pisze:
Bożenko,
sama nie wiem, zastanawiam się
Pomogę. Dobrze by było, bo będzie straszny bajzelek.A tu za chwilę same pomocowe będę. Nioo, do dzieło Elu z KotinkowemWitajcie Kochane!
Kotina pisze:MonikaMroz pisze:Przy tylu futerkach nie wiedziałabym które wycałować najpierw
Ja mam tylko 2 dziewczyny więc "miętole" je na zmianęChoć częściej Mili bo Amy się wyrywa
Fakt. Czasami bywa z tym problemgdy dwie lub trzy chcą w tym samym momencie wpakować się
na moje kolana na miziańsko
Ale jakoś .... "ogarniam", bo one specjalnie nie przepadają za swoją bliskością .... oprócz Tysi i Tośki - oczywiście
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954 i 13 gości