Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
A to nie jest gen szwędacza akuratnegretka pisze:Gen szwendacza ma tylko w domu. Idę do łazienki- kot za mną, idę do pokoju- kot za mną, idę do kuchni- kot za mną. Jak mnie nie ma to za TŻ chodzi. Jak jesteśmy oboje to ma problem za kim chodzić. Próbuje wtedy położyć się w miejscu, żeby miała dobry widok na nas oboje.
Podobnie jest w korzystaniem z kuwety, która jest w łazience. Drzwi są otwarte i korzysta w niej kiedy chce, ale i tak najlepiej do niej pójść, jak ktoś idzie do łazienki. Musi mieć widownie. Jeść też najbardziej lubi jak ktoś jest obok.
ewkaa pisze:A to nie jest gen szwędacza akuratnegretka pisze:Gen szwendacza ma tylko w domu. Idę do łazienki- kot za mną, idę do pokoju- kot za mną, idę do kuchni- kot za mną. Jak mnie nie ma to za TŻ chodzi. Jak jesteśmy oboje to ma problem za kim chodzić. Próbuje wtedy położyć się w miejscu, żeby miała dobry widok na nas oboje.
Podobnie jest w korzystaniem z kuwety, która jest w łazience. Drzwi są otwarte i korzysta w niej kiedy chce, ale i tak najlepiej do niej pójść, jak ktoś idzie do łazienki. Musi mieć widownie. Jeść też najbardziej lubi jak ktoś jest obok.tylko gen maine coona
![]()
Bo to brzmi słowo w słowo jak opis zachowania Miśka i to juz od małego kociakaMariaD pisze:ewkaa pisze:A to nie jest gen szwędacza akuratnegretka pisze:Gen szwendacza ma tylko w domu. Idę do łazienki- kot za mną, idę do pokoju- kot za mną, idę do kuchni- kot za mną. Jak mnie nie ma to za TŻ chodzi. Jak jesteśmy oboje to ma problem za kim chodzić. Próbuje wtedy położyć się w miejscu, żeby miała dobry widok na nas oboje.
Podobnie jest w korzystaniem z kuwety, która jest w łazience. Drzwi są otwarte i korzysta w niej kiedy chce, ale i tak najlepiej do niej pójść, jak ktoś idzie do łazienki. Musi mieć widownie. Jeść też najbardziej lubi jak ktoś jest obok.tylko gen maine coona
![]()
Dobrze ewkaa prawi.![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 50 gości