Morris i Rico... kociowakacje-instrukcja dla laików str.27.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 17, 2013 23:04 Re: MR CAT czyli Morris i Rico superkoty ODCHUDZAMY SIĘ (zno

meksykanka pisze:Ot, daj go do mnie...
Wiesz, że mam talent do odchudzania (czytaj odfutrzania) zwierzaków :oops:

ja ci juz pisałam, że to nie było odfutrzanie, tylko Morris tak odliczał dni do wyjazdu :mrgreen:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Czw sty 17, 2013 23:12 Re: MR CAT czyli Morris i Rico superkoty ODCHUDZAMY SIĘ (zno

No, ale optycznie i wagowo też mu ubyło :wink:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Czw sty 17, 2013 23:19 Re: MR CAT czyli Morris i Rico superkoty ODCHUDZAMY SIĘ (zno

bo to futro ma jakieś takie ołowiane :wink:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Czw sty 17, 2013 23:22 Re: MR CAT czyli Morris i Rico superkoty ODCHUDZAMY SIĘ (zno

No właśnie.
Może Morris to mutant?
Robale - mutanty
Footro - zmutowane

Inwazja kosmicznych mutancich Morrisów, strach się bać
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Czw sty 17, 2013 23:35 Re: MR CAT czyli Morris i Rico superkoty ODCHUDZAMY SIĘ (zno

meksykanka pisze:No właśnie.
Może Morris to mutant?
Robale - mutanty
Footro - zmutowane

Inwazja kosmicznych mutancich Morrisów, strach się bać

proponuję to wstawić jako reklamę kotów ze Szczytna :ryk:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Czw sty 17, 2013 23:37 Re: MR CAT czyli Morris i Rico superkoty ODCHUDZAMY SIĘ (zno

Wszyscy wiedzą, że Szczytniaki są wyjątkowe, to dodałoby atrakcyjności jeszcze. :mrgreen: Dla fanatyków fantastyki np. :mrgreen:
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

Post » Sob sty 19, 2013 0:50 Re: MR CAT czyli Morris i Rico superkoty ODCHUDZAMY SIĘ (zno

Znalazłam to w sieci, ale tak ogólnie można podsumować odchudzanie u Morrisa

Obrazek
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Sob sty 19, 2013 11:06 Re: MR CAT czyli Morris i Rico superkoty ODCHUDZAMY SIĘ (zno

Oj bo Morris jak Obeliks - ciągle ma taką dziurkę w brzuszku, która woła jeść i nie jest wcale gruby, jest puszysty :D
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Nie sty 20, 2013 14:23 Re: MR CAT czyli Morris i Rico superkoty ODCHUDZAMY SIĘ (zno

Alienor pisze:Oj bo Morris jak Obeliks - ciągle ma taką dziurkę w brzuszku, która woła jeść i nie jest wcale gruby, jest puszysty :D

:ryk:

Wczoraj byliśmy na kontroli u naszego weta. Morris dalej chrypie, ale chrypanie wydobywa się z gardła, a nie z płuc. Wczoraj dostał jeszcze zastrzyk. Teraz mamy tydzień przerwy, a później kontrola. Udało mi się kupić w końcu beta-glucan w tabletkach. Wprawdzie tabletki dla psów, ale wet sprawdził i powiedział, że skład ten sam, tylko większa zawartość w tabletce. Mamy dawać po połówce tabletki dziennie (a w zasadzie po 2 ćwiartki, bo tabletki jak dla konia 8O )
Rico też dostaje profilaktycznie - mam przynajmniej okazję, żeby potrenować podawanie tabletek temu dzikusowi :roll:

Wczoraj Rico standardowo był dręczony (czyt. czesany) - było wycie, wrzeszczenie i fuczenie. To jedyna sytuacja, kiedy widać u niego jakieś emocje. Chłopaki niestety zrzucają już futro, więc dość intensywne czesanie stało się koniecznością. Morris za to jest zadowolony - rozplaszczy się jak naleśnik i czeka aż się go wyczesze. Największą przyjemność sprawia mu... czesanie "portek" :mrgreen:

Oprócz tego chłopaki od dwóch dni zajadają się psią puszką RC beauty :roll: Dwa dni temu zaspany TZ dając futrom śniadanie sięgnął po puszkę do szafki... Był zaspany, więc nie widząc jeszcze dobrze na oczy, otworzył i dodał do porsji suchej karmy. Dopiero jak oczy się mu otworzyły zorientował się, że ten kot na puszcze jakiś taki dziwny... :ryk:
Koty nie odezwały się ani słowem... a że puszka malutka - to niech już zjedzą (nie takie rzeczy jadły w przeszłości :roll: )
Po psiej puszcze w kuwecie były twarde dowody :ok:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Pt sty 25, 2013 19:29 Re: MR CAT czyli Morris i Rico superkoty ODCHUDZAMY SIĘ (zno

Psia puszka? Czy to znaczy, że macie pieska w domu? :D
Mój pies notorycznie próbuje podjadać kocią karmę, a koty w zemście wypijają mu wodę.
Obrazek

Iwlajn

Od: Śro paź 21, 2009 19:35

Post » Pt sty 25, 2013 19:49 Re: MR CAT czyli Morris i Rico superkoty ODCHUDZAMY SIĘ (zno

Iwlajn pisze:Psia puszka? Czy to znaczy, że macie pieska w domu? :D
Mój pies notorycznie próbuje podjadać kocią karmę, a koty w zemście wypijają mu wodę.

Psia puszka, psie tabletki... czekamy aż zacznie szczekać :mrgreen:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Pt sty 25, 2013 19:52 Re: MR CAT czyli Morris i Rico superkoty ODCHUDZAMY SIĘ (zno

Nowe fotki :)

Pucowanie brzucholi
Obrazek

Jak w domu jest chłodniej, Morris i Rico od razu lubią się bardziej :wink:
Obrazek

Obrazek
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Pt sty 25, 2013 19:54 Re: MR CAT czyli Morris i Rico superkoty ODCHUDZAMY SIĘ (zno

ewexoxo pisze:

Już widzę szczekającego Morrisa. :wink:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pt sty 25, 2013 19:58 Re: MR CAT czyli Morris i Rico superkoty ODCHUDZAMY SIĘ (zno

Cudne te zdjęcia razem :1luvu: A jak wspomnieć ich początki znajomości ;)
po_prostu_kaska

Post » Pt sty 25, 2013 20:00 Re: MR CAT czyli Morris i Rico superkoty ODCHUDZAMY SIĘ (zno

ewexoxo pisze:

No proszę, a ja kiedyś myślałam, że chcecie mieć kota :mrgreen:
* Semper eadem *

ksb

Od: Wto cze 29, 2010 13:48

[poprzednia][następna]