Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociara82 pisze:ja sie nie dziwie, ze jestes w nim zakotchana, bo ja-zagorzala wielbicielka czarnych kotow-wymieklam widzac to male cudo po raz pierwszy i z kazda fota wymiekam coraz bardziej
a co do oprawiania fot w ramki-banalnie proste i uwielbiam sie tak "bawic"
sia pisze:Ty. Mały. Wyglądasz bardzo smacznie. - Caryca Katja.
Wyga pisze:Dzień dobry!![]()
Ojjj, ale łapcia cała prawda? Mam nadzieję, że skończyło się tylko krzykiem i będzie dobrze![]()
Nam, też się trafia kota trącić lub nadepnąć zanim się ruszy, szczególnie w nocy i (szok!) szczególnie Maksiora..
saintpaulia pisze:Oj biedny Złosiu, Pańcia nie chciała.
Ja się przyznaję, że często "kopię" moje koty, które znikąd wpadają nagle na moją nogę będącą już w ruchu. I potem muszę je cały dzień przepraszać.
solarie pisze:saintpaulia pisze:Oj biedny Złosiu, Pańcia nie chciała.
Ja się przyznaję, że często "kopię" moje koty, które znikąd wpadają nagle na moją nogę będącą już w ruchu. I potem muszę je cały dzień przepraszać.
Ja mam wrażenie, że koty się często specjalnie podkładają pod te nasze nogi, właśnie po to, żeby dostać maksimum uwagi, być wygłaskanym, wycałowanym i może jakieś przysmaki dostać w ramach rekompensaty za poniesione szkody fizyczne...
Ja mam wrażenie, że koty się często specjalnie podkładają pod te nasze nogi, właśnie po to, żeby dostać maksimum uwagi, być wygłaskanym, wycałowanym i może jakieś przysmaki dostać w ramach rekompensaty za poniesione szkody fizyczne...
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 180 gości