Piękne dziewczynki.

I jak cała reszta też czekam na zdjęcia

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moje kociaste bardzo ją polecająConchita pisze:Może taka budka jak ma Broszka byłaby fajna, ale sama nie wiem
olafen pisze:A ja sądzę, że ślimtanie Conchit skończy się powtórnym wypadem na ten Targówek
Tak to się właśnie zaczyna pomaganie kotkom na większą skalęA potem będziesz miała po 12 kotów w domu, jak my, chociaż zaczynałyśmy od jednego, potem brałyśmy towarzystwo dla naszych jedynaków pupili, a potem brałyśmy wszystko , jak leci
Conchita pisze:Spotkało mnie dziś coś takiego, że musiałam zajrzeć na miau i poczytać o szczęśliwych kotach i dobrych ludziach, którzy pomagają kotom. Wpadłam dziś po drodze z pracy do Rossmana w takiej strasznie ponurej i zaniedbanej części Warszawy, gdzie na parkingu regularnie bywają pijaczkowie i bezdomni. Wychodzę ze sklepu i widzę, że zmierza ku mnie taki osobnik. I od razu widząc moją rezerwę mówi - ja od pani nie chcę pieniędzy ani papierosa. Ale wie pani, ja jestem bezdomny, tu mieszkam obok na działkach i wie pani, kotunię mi podrzucili na te działki, tak na oko ze cztery tygodnie. Ludzie to świnie, wie pani, kocie niemowlę na mróz... I jakby pani tej kotuni mogła puszkę kupić albo mleko, bo ona na inne rzeczy za mała..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 94 gości