Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jaaana pisze:Odwiedziłam dziś Polka w DT, przytargałam żwirek, bo końcówka już została. Polek został sam jeden, bo czarny kumpel poszedł do domu w sobotę. Ale to mu nie przeszkadza, ślicznie bawi się sam, ma furę zabaweczek, domek do kotłowania w różnych wariantach, kocyk do ciągania. I czeka na swojego ludzia.
zabers pisze:jaaana pisze:Odwiedziłam dziś Polka w DT, przytargałam żwirek, bo końcówka już została. Polek został sam jeden, bo czarny kumpel poszedł do domu w sobotę. Ale to mu nie przeszkadza, ślicznie bawi się sam, ma furę zabaweczek, domek do kotłowania w różnych wariantach, kocyk do ciągania. I czeka na swojego ludzia.
I to niby ja tymczasa zepsułam.A , proszę, jak się ładnie bawi sam.
jaaana pisze:zabers pisze:jaaana pisze:Odwiedziłam dziś Polka w DT, przytargałam żwirek, bo końcówka już została. Polek został sam jeden, bo czarny kumpel poszedł do domu w sobotę. Ale to mu nie przeszkadza, ślicznie bawi się sam, ma furę zabaweczek, domek do kotłowania w różnych wariantach, kocyk do ciągania. I czeka na swojego ludzia.
I to niby ja tymczasa zepsułam.A , proszę, jak się ładnie bawi sam.
Bo on się ładnie przystosowuje do warunków.
Jak ma koło siebie ludzia, to się drze, żeby na rączki. Jak jest z kotem, to razem rozrabiają. A jak jest sam, to cóż mu pozostaje?
Stanowczo nie jest to typ, który siedzi na tyłeczku i płacze za utraconym towarzyszem. On bierze z życia, co się da i ile się da.
jaaana pisze:Ej, pewnie, że będzie dobrze! Przecież Gabi nie jest chora, tylko taka... niedysponowana trochę.
Przypomniały mi się dawne dobre czasy, kiedy najpierw trzeba było złożyć Dosi chusteczkową daninę, a dopiero potem można było nos wytrzeć.
Teraz każdy szeleszczący papierek musi trafić w łapki Gabi, wyrzucić go można dopiero, gdy się dziewczynce znudzi. Wyrzucić, albo pogodzić się z faktem, że pochłonęła go czarna dziura.
Oczywiście, najlepiej jest, jeśli stary papierek zostanie zastąpiony nowym.
dalia pisze:reakcja na szczepienie?
może dawać jej jakś probiotyk na florę jelitową? zaszkodzić nie powinien
a z oczkami to trzeba cierpliwie poczekać na to co okulista powie - jestem ciekawa diagnozy
Gretta pisze:dalia pisze:reakcja na szczepienie?
a z oczkami to trzeba cierpliwie poczekać na to co okulista powie - jestem ciekawa diagnozy
U moich kotów najlepiej sprawdził się Provita Probiotyk:
http://www.krakvet.pl/seidla-provita-pr ... p-510.html
tani on nie jest, ale naprawdę skuteczny...
jaaana pisze:Gretta pisze:dalia pisze:reakcja na szczepienie?
U moich kotów najlepiej sprawdził się Provita Probiotyk:
http://www.krakvet.pl/seidla-provita-pr ... p-510.html
tani on nie jest, ale naprawdę skuteczny...
Niedługo będę zamawiać, to pomyślę.
Zabersowy pupilek, Gluś II, czyli Polek ma kogoś, kto się w nim zakochał. Być może będzie DS!
zabers pisze:...
bo zabers się zbiesi, przyjedzie i ... będzie się działo
jaaana pisze:zabers pisze:...
bo zabers się zbiesi, przyjedzie i ... będzie się działo
A zabers drogę już zna
dalia pisze:to ja potrzymam za Glusia i DS![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: luty-1, Marmotka i 25 gości