Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AYO pisze:Hipisem nie byłam. Całą swoją kreatywność wykorzystywałam w obchodzeniu zakazów i nakazów mojej Mam, nie obdarzonej niestety wystarczającą dozą tolerancji co do mojej pasji poznawania przejawów życia
skaskaNH pisze:P.s. Kasia, jak czytam o Twoich perypetiach szkolnych, to jakbym o sobie czytałateż np. miałam nieodpowiednie zachowanie za godziny opuszczone
Zofia&Sasza pisze:Na świadectwie maturalnym miałam średnią 4,8Za to z matmy zaliczyłam poprawkę na maturze.
casica pisze:Zofia&Sasza pisze:Na świadectwie maturalnym miałam średnią 4,8Za to z matmy zaliczyłam poprawkę na maturze.
O mojej średniej z matury szkoda gadać![]()
To nie bylo uczciwe, dlatego nie mam szacunku dla nauczycielek, nie po tym co się działo w moim liceum![]()
Z tego bagna są tylko 2 (słownie dwa) wyjątki - dyrektor oraz pani od biologii. Reszta nie nadawała się absolutnie do nauczania, edukowania, wychowywaniaJak pomyslę o tych frustratkach z pokoju nauczycielskiego, do tej pory otwiera mi się nóż w kieszeni.
Za to w podstawówce miałam wspaniałych nauczycieli.
anna57 pisze:,MariaD pisze:anna57, to były inne czasy i nikomu się to z "galeriankami" nie kojarzyło.
Stojące na poboczu dziewczyny były zwykłymi autostopowiczkami a nie tirówkami.
Czasy hippisów rządziły się innymi prawami i takie zachowania były w tym środowisku normalką.
Ale pewnie, jak rodzice by sie dowiedzieli o tych wybrykach to też by było gorąco.
Ależ ja żyłam w tych czasach, mimo to mówię nie i jeszcze raz nie, nie![]()
Zaraz przepytam moje starsze córki
Ja z samej matury miałam 4,7Zofia&Sasza pisze:Na świadectwie maturalnym miałam średnią 4,8Za to z matmy zaliczyłam poprawkę na maturze.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954 i 25 gości