Niki FeLV+ i PNN - nadal kocha życie :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 20, 2012 9:43 Re: Niki (FeLV+) - oby tak dalej :)))

kiche_wilczyca pisze:jakoś trudno mi sobie wyobrazić Ciebie wyjadającą np. chrupki śniadaniowe z piramidki :lol:
No i się nie mylisz, wyżeram prosto z opakowania ;)
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Pt lip 20, 2012 9:44 Re: Niki (FeLV+) - oby tak dalej :)))

szybenka pisze:
kiche_wilczyca pisze:jakoś trudno mi sobie wyobrazić Ciebie wyjadającą np. chrupki śniadaniowe z piramidki :lol:
No i się nie mylisz, wyżeram prosto z opakowania ;)

ups 8) :lol:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pt lip 20, 2012 10:52 Re: Niki (FeLV+) - oby tak dalej :)))

jakie piramidki? o co cho?
Musze coś wymyślić moim kotom a w szczególności Staśkowi bo jęczydusza szuka cały czas nowych wyzwań, jak nic nie może zmalować to chodzi i zawodzi okrutnie 8O
Dobrze że jest w domu bo na wolności tych 9 żyć (ponoć) to by mu dawno zabrakło

PS Ja też uwielbiam chomiki miałam Tuptusia i Majke a potem kolejno Ptyśka i Florka.
Obrazek, Obrazek
-----------------------------------------------------------------------------------
Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?

Iza_

Od: Sob paź 22, 2011 8:45

Post » Pt lip 20, 2012 11:35 Re: Niki (FeLV+) - oby tak dalej :)))

Iza, to takie kocie łamigłówki. Poradzisz sobie z ich wykonaniem, bo zdolna jesteś :)
Dużo pomysłów jest np. tu http://www.katzenfummelbrett.ch/index.p ... &Itemid=54 Miałam jeszcze inne strony, ale nie mogę znaleźć.

A to moja panna w akcji ;) stare zdjęcia, bo bieżących w pracy nie posiadam

Obrazek Obrazek
Obrazek

Obrazek Obrazek

Chomisie są wspaniałe :1luvu:
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Post » Pt lip 20, 2012 11:40 Re: Niki (FeLV+) - oby tak dalej :)))

szybenka pisze:Iza, to takie kocie łamigłówki. Poradzisz sobie z ich wykonaniem, bo zdolna jesteś :)
Dużo pomysłów jest np. tu http://www.katzenfummelbrett.ch/index.p ... &Itemid=54 Miałam jeszcze inne strony, ale nie mogę znaleźć.

o kurczę, jakie pomysłowe zabawki 8O 8O 8O Niemcy jednak potrafią fajne rzeczy wymyślać. Kiedyś patrzyłam na domowej roboty zabawki dla królików - mistrzostwo świata w pomysłowości :ok:

WarKotka

Post » Pt lip 20, 2012 11:48 Re: Niki (FeLV+) - oby tak dalej :)))

Marta, w książkach o kotach też mnóstwo jest takich pomysłów. Już od dawna korzystam z wytłaczanek, różnych pojemniczków, tylko że burdel w chałupie się robi, ustawiając to wszystko po kątach i na środku :roll:
Mam znajomych przede wszystkim nie pro kocich i nikt od trzech lat nie rozumie moich pomysłów na ulepszenie życia kotu (bo po co w ogóle ulepszać? :roll: )

Ubawiła mnie raz koleżanka, kt. widząc drapak (140 m wysokości) stwierdziła: O, jaki masz fajny kwietnik!!! 8O To teraz jakaś nowość? :mrgreen:
Obrazek

szybenka

Post » Pt lip 20, 2012 11:58 Re: Niki (FeLV+) - oby tak dalej :)))

szybenka pisze:Ubawiła mnie raz koleżanka, kt. widząc drapak (140 m wysokości) stwierdziła: O, jaki masz fajny kwietnik!!! 8O To teraz jakaś nowość? :mrgreen:

Szybenka, gdzie Ty taki drapak mieścisz 8O

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt lip 20, 2012 12:02 Re: Niki (FeLV+) - oby tak dalej :)))

szybeńka ma po prostu wysokie mieszkanie :mrgreen:

WarKotka

Post » Pt lip 20, 2012 12:11 Re: Niki (FeLV+) - oby tak dalej :)))

O matko... "c" mi się nie wcisnęło :mrgreen:
W zamku mieszkam ;)
Obrazek

szybenka

Post » Pt lip 20, 2012 20:56 Re: Niki (FeLV+) - oby tak dalej :)))

Takie cosik z rolek robiłam ale moje koty jakieś niekumate, Finka jak się rozdarła aaaammmmm to ją w innych dzielnicach Zabrza było słychać, Gustaw obwąchał i odszedł, Stasiek trochę kombinował bo dałam tam świeże mięsko ale tez bez entuzjazmu, może dlatego że w misce było do zdobycia bez trudu :roll:
Ale ja to zmienię :twisted:
Obrazek, Obrazek
-----------------------------------------------------------------------------------
Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?

Iza_

Post » Pt lip 20, 2012 21:31 Re: Niki (FeLV+) - oby tak dalej :)))

A koleżanka się nie zdziwiła, że kwiatków na tym kwietniku brakuje? :mrgreen:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Pt lip 20, 2012 21:54 Re: Niki (FeLV+) - oby tak dalej :)))

Iza, próbuj :ok: Dobrych skutków życzę :ok:

Duszek686 pisze:A koleżanka się nie zdziwiła, że kwiatków na tym kwietniku brakuje? :mrgreen:
Myślała, że to nowy nabytek ;)

Niki dorwała się dzisiaj do gotowanych ziemniaków. Ona nie ma prawa niuchać w moim talerzu, czasem podejdzie i z pewnej odległości uruchamia nos, ale dziś wpakowała się na kolana i w ziemniaki 8O suche, bez tłuszczu, sosu. Jajko sadzone... wypluła :twisted: a ziemniaki jadła, trochę, bo nie dość, że mi wyżerała z michy, to i obawiałam się o reakcję.
A czy w ogóle kot może jadać ziemniaki?
Obrazek

szybenka

Post » Pt lip 20, 2012 22:00 Re: Niki (FeLV+) - oby tak dalej :)))

Laki w poprzednim swoim życiu jadał z pewnością :twisted:
Do dziś mu pozostał sentyment :twisted:
A ostatnio Miki i Karmel zajadali sie ugotowanym bobem :roll:
Normalnie kradli z talerza i wsuwali :roll:
Dałam im po 3 obrane :oops: potem spacyfikowałam talerz :twisted:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Pt lip 20, 2012 22:18 Re: Niki (FeLV+) - oby tak dalej :)))

Hmm... no to już się nie martwię ;)

A Miki z Karmelem to tak we współpracy ten bób wykradali?
Obrazek

szybenka

Post » Sob lip 21, 2012 11:42 Re: Niki (FeLV+) - oby tak dalej :)))

U mnie Fionka bobo lubna, mówię pokazując, kotki bobu nie jedzą a Fionka cham bób ..jak to nie jedzą jak jedzą :mrgreen:
Obrazek, Obrazek

Iza_

[poprzednia][następna]