Napciu tu dla nas?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:noel 1 pisze:Hej
Franiu po wczorajszym meczu jakiś smuteczek się do mnie przyczepił.
Tyle entuzjazmu, nadziei na darmo.Duzi nie wyszli z grupy![]()
Teraz wszyscy mądrują dlaczego tak się stało.
Wiesz ile pieniędzy Duzi wydali na te mistrzostwa? Nie mówię o stadionach, hotelach, drogach, bo te zostaną, ale te piłkarskie gadżety... tyle kasy.
Wiecie ile zwierzaków by można za nią uratować?
Moja Duża przynajmniej raz była mądra i nie wydała kasy na te bzdety
Inka
noel 1 pisze:Hej
Muszę Wam coś powiedzieć. Tylko po cichu,żeby małe nie usłyszały.To ma być niespodzianka![]()
Wyobraźcie sobie nasza Duża, o kurczątko , jak się cieszę, aż mi się pyszczek sam uśmiecha.
Przestałem już nawet się smucić przegraną naszych Dużych na Euro.No więc... a opowiadałem Wam już o Chanel i jej pasjach kulinarnych? Strasznie lubi, gdy Duża jest w kuchni.Biegnie , ociera się o Dużą i zawsze dostaje coś pysznego. Taka spryciulaz niej.A jeszcze jedno , strasznie lubi, gdy Duża ją czesze. Przewraca sie mruczy , jak traktorek, pokazuje brzuszek i każe się miziać. Kubuś z Tusiaczkiem muszą czekać w kolejce.
Kubuś też lubi, gdy Duża go czesze.
Ale wracając do niespodzianki.Wczoraj Duża zamówiła dla nas , nie zgadniecie Duża , nasza kochana Dużazamówiła dla nas, powiedziała, że to prezent na wakacje.
Zamówiła- nowiutki, nowiuteńki śliczniuteńki dra-pa--czek.![]()
![]()
Mówię Wam widziałem, bo przez Internet zamówiła.My mamy jeden drapaczek, ale ten, oj jaki śliczny
jest. Małe nie widziały, bo małe są![]()
Już sie nie mogę doczekać wielkiej paczki.Jak przywiozą to zrobimy zdjęcia i pokażemy.
17 X TAKnoel 1 pisze:[b]Test dla Dużych
Przewaga odpowiedzi -Tak -wynik bardzo dobry.Jesteś świadomy swego szczęścia( pogratuluj swemu kotu)
![]()
![]()
Połowa odpowiedzi -Tak - nie jest dobrze.Twój kot musi nad Tobą popracować![]()
Mniej niż połowa odpowiedzi -Tak - czas pomyśleć o terapii. Jest źle , ale nie trać wiary Twój kot pomoże Ci z tego wyjść[/b]
Czy dobierając sobie przyjaciół zastanawiasz się, czy Twój kot ich polubi?
Czy całujesz swojego kota w pyszczek?
Czy śpisz przez całą noc w tej samej pozycji, gdyż każde poruszenie mogłoby zdenerwować kota?
Czy czekasz z pościeleniem łóżka do czasu, aż Twój kot dobrowolnie z niego zejdzie?
Czy Twój kot siedzi przy stole (albo na stole), kiedy jesz?
Czy podajesz mu wtedy małe kawałeczki jedzenia na widelcu?
Czy zdjęcia swojego kota w komórce?
Czy umawiasz się na randki tylko z posiadaczami kotów? Jeżeli tak, to czy na następną randkę zabierzecie swoje koty, aby przekonać się, czy one również się polubią?
Kiedy ktoś do ciebie dzwoni, czy nalegasz aby powiedział również parę słów do Twojego kota?
Czy przedstawiasz swojego kota po imieniu, kiedy ktoś nowy przychodzi do Twojego domu?
Czy sprzątasz kocią toaletę po każdym użyciu?
Czy masz w lodówce więcej niż cztery otwarte puszki kociego jedzenia, którym Twój kot wzgardził?
Czy kupujesz swojemu kotu gwiazdkowe prezenty? Czy wydajesz na nie więcej pieniędzy, niż na pozostałe prezenty?
Czy karty świąteczne, które wysyłasz do przyjaciół zawsze przedstawiają wizerunki kotów? Czy Twój kot również podpisuje te kartki?
Czy w czasie świąt przyrządzasz dla swojego kota specjalne świąteczne potrawy?
Czy kupiłaś(-eś) kasetę video przedstawiającą pływające rybki, aby dostarczyć rozrywki swojemu kotu?
Czy będąc w sklepie kupujesz jedzenie dla kota i koci żwirek, zanim wybierzesz cokolwiek dla siebie?
Czy za każdym razem kiedy masz chandrę, ogarnia Cię wielka chęć żeby przygarnąć (kupić) kolejnego kota?
Czy oglądasz kiepski program telewizyjny, bo Twój kot położył się na pilocie?
Czy mówisz obcym ile naprawdę masz kotów?
Czy wychodząc ze swojego łóżka wykonujesz karkołomne ewolucje tylko po to, żeby nie zbudzić śpiącego kota?
noel 1 pisze:Hej
Oliwko zaciekawionazdjęcie naszego drapaczka jest na 12 stronie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], jozefina1970 i 40 gości