Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 29, 2012 19:15 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

Zosiu dlaczego ty do nas wcale nie zaglądasz :cry:
BuCoBaMa

dinzoo

Od: Śro lip 07, 2010 15:12

Post » Nie kwi 29, 2012 19:18 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

dinzoo pisze:Zosiu dlaczego ty do nas wcale nie zaglądasz :cry:
BuCoBaMa

No przez Dużą wszystko, jak zawsze :( .
Ona ciągle coś przy komputerze robi, a jak nie Duża, to mała Duża jej komputer wyrywa, bo teraz coś cały czas do jakiejś szkoły robi :evil: .
Ale dosyć tego, już do Was idziemy :D .
Zosia.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Nie kwi 29, 2012 19:21 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

vip0 pisze:
dinzoo pisze:Zosiu dlaczego ty do nas wcale nie zaglądasz :cry:
BuCoBaMa

No przez Dużą wszystko, jak zawsze :( .
Ona ciągle coś przy komputerze robi, a jak nie Duża, to mała Duża jej komputer wyrywa, bo teraz coś cały czas do jakiejś szkoły robi :evil: .
Ale dosyć tego, już do Was idziemy :D .
Zosia.

:dance: :dance2: zapraszamy

dinzoo

Post » Nie kwi 29, 2012 19:23 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

Karolek(ona) pisze: buty na wydaniu, czy tam male kajaki

a wiosła też są :roll:

dinzoo

Post » Nie kwi 29, 2012 19:25 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

vip0 pisze:Megana, ja też czasami do lumpeksu zajrzę, ale jeśli o butki chodzi, to u nas raczej ubogo...
Już prędzej jakies większych rozmiarów, ale mniejsze to trudno.

Aaaa, bo to nie w każdym lumpeksie, nie nie... Tylko w niektórych.

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Nie kwi 29, 2012 19:32 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

U nas tych lumpeksów od groma, nawet nie we wszystkich byłam...
Ale czasem można jakieś fajne ciuszki wyczaić :ok: .
Raz w miesiącu jest przecena w Scandii, wtedy sztuka jest po 3 zł.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Nie kwi 29, 2012 19:33 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

vip0 pisze:U nas tych lumpeksów od groma, nawet nie we wszystkich byłam...

u nas jak jest wyprzedaz to robia ceny 2-1zł
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Nie kwi 29, 2012 19:38 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

W takich cenach to u nas tylko na targu, i to znoszone szmaty :( ...
Chyba, że na kilogramy gdzies tak tanio jest.

vip

Post » Nie kwi 29, 2012 19:39 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

vip0 pisze:U nas tych lumpeksów od groma, nawet nie we wszystkich byłam...

jakoś nigdy nie mam po drodze do scandii....
za to mam po drodze kolo siebie, na Korczaka....
fajny towar, mile panie...raz w tygodniu 50% taniej wszystko jak leci.....
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Nie kwi 29, 2012 19:39 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

vip0 pisze:Ja od jakiegoś czasu mam uczulenie na słoneczko :( .
Kiedyś opalałam sie długo i namiętnie, no lubiłam po prostu.
Teraz gucio, od razu wyskakują mi plamy na twarzy, albo inne cholerstwa :evil: .
A może to i dobrze, ponoć w pewnym wieku opalanie jest niewskazane :mrgreen: .

Cioteczka kalair poszukiwana :mrgreen: .

Się melduję! :ok: :ok: A co się dzieje!?? :mrgreen:
ZACZĘLIŚMY SEZON ROWEROWY DZISIAJ! :D Chociaż mało mi głowy wiaterek nie urwał! :ryk:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie kwi 29, 2012 19:41 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

znajoma jak miala lumpka to robila chyba takie przeceny ze pod koniec bylo 3, a potwm 1zł sztuka a za 2zł miala caly czas taki wieszka gdzie dowieszala to co nie zeszlo na 1zl, zwykle to takie starodawne buble ale czasem mozna bylo cos dorwac
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Nie kwi 29, 2012 19:42 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

Bożenko, cioteczko kochana, my byśmy prosili pięknie o aktualizację banerka :1luvu: :1luvu: :1luvu: .

vip

Post » Nie kwi 29, 2012 19:56 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

Ciotki, ja idę, bo mój młodszy dzieć bedzie jakiegoś projekta kończył, i neta potrzebuje :D .
Ale niezmiennie życzę miłego i chłodniejszego wieczoru :ok: .
Do jutra! :1luvu:

vip

Post » Nie kwi 29, 2012 20:01 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

ja tez sobie idę....
odezwaly się moje dolegliwości i się znowu czuję jakby mi ktoś/coś żebra wypychało.....
po długim weekendzie mam plan na lekarza i badania..... :roll:

spokojnej nocy ;)
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Nie kwi 29, 2012 20:06 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

Chaos chaos.

Małgoś w Skandi jesto co 2 tyg. po 3 zeta :mrgreen:

johaśka - bawełna, granat. Piorą się, trudno...
Najszczęśliwszą nie będę już nigdy, ale dajcie im dom:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=163179

najszczesliwsza

Od: Nie mar 04, 2012 23:43

[poprzednia][następna]