http://www.youtube.com/watch?v=dUcWiRwtUxw
Moderator: Estraven
zabers pisze:"Podwładny powinien przed obliczem przełożonego mieć wygląd lichy i durnowaty, tak by swym pojmowaniem istoty sprawy nie peszył przełożonego"
Bungo pisze:- nikt modów na ratunek nie wzywał, a oni sami - jeśli już interweniowali - robili to z klasą, taktem i kulturą. Mogłam mieć inne zdanie niż Olat czy Estraven, ale - by uszanować ich sugestie - nie musiałam przypominać sobie żadnego punktu regulaminu.
Tez prawdamoś pisze:Bungo pisze:- nikt modów na ratunek nie wzywał, a oni sami - jeśli już interweniowali - robili to z klasą, taktem i kulturą. Mogłam mieć inne zdanie niż Olat czy Estraven, ale - by uszanować ich sugestie - nie musiałam przypominać sobie żadnego punktu regulaminu.
Bo tzreba miec autorytet aby byc modem.To tak jak z nauczycielami. sa tacy, ktorzy nie musza podnosic glosu w klasie.![]()
Druid wymiata facjata
Bungo pisze:Jek, posłuchałam piosenki i mimo świąt nie podzielam Twojego optymizmu. Już nie chyba nie będzie "normalnie i przepięknie".
Nigdy nie sądziłam, że tu, na tym forum będę się zastanawiać, czy można coś napisać po prostu - bo tak myślę. A pisałam tak swego czasu często i czasem obrywałam od forumowiczów. Albo dochodzilismy do porozumienia, albo nie - nikt modów na ratunek nie wzywał, a oni sami - jeśli już interweniowali - robili to z klasą, taktem i kulturą. Mogłam mieć inne zdanie niż Olat czy Estraven, ale - by uszanować ich sugestie - nie musiałam przypominać sobie żadnego punktu regulaminu.
anulka111 pisze:A ja nigdy jej nie tracę. Zawsze jest nadzieja.
Użytkownicy przeglądający ten dział: AnkaCzajka, Google [Bot], Marmotka, MB&Ofelia, pibon i 980 gości