Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bulba pisze:Kasieńko, my Wszyscy Ciebie kochamy![]()
![]()
I gdyby to tylko było możliwe, już byśmy byli u Ciebie
![]()
Ja osobiście też nie lubię Walentynek, ani halloween. To nie nasze święta. Ale co zrobić, komercja zwycięża![]()
Buziaczki Kochana![]()
![]()
Rybki moje złote-ja wiem,że Wy mnie kochacie!-dajecie zawsze tego dowody,ale to co innego ,niż ktoś obok-na zawsze.......kalair pisze:kropkaXL pisze:I jakoś też nie lubię walentynek-tak jak i halloween-plastikowe amerykańskie dziwactwa,ale dziękuję Wam dziewuszki za pamięć-może dlatego nie lubie walentynek,bo poza kotami i rodziną nikt mnie juz dawno nie kocha......minęło kilka lat odkąd jestem sama
Kasiulek, co Ty mówisz, my Cię kochamy! [pomijając dziwne święta]
Zawsze i nieodwołalnie i wierz nam! Kasia ma rację!!
bulba pisze:Kasiulku, ale my na zawsze, tyle, że nie obok, niestety. Ale kochamy Cię, jesteśmy zawsze myślami przy Tobie i jakby co, zawsze możesz na nas liczyć![]()
![]()
![]()
Arielku słodki, pokonaj to choróbsko![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dziewusie-Arielek wycałowany od Was i ma prikaz wyzdrowieć!!!!!kocurzyca41 pisze:Ojej....A my kochamy Arielka.Nasza Duża nam pokazała jaki z niego przystojniak.I jak dziś się dowiedziałyśmy,że dostał tyle kujów... to nam przykro....Bo dziś to on powinien buziaki dostawać....Ale to podobno dla jego zdrówka te kuje ....Ciociu przekaż od nas i naszej Dużej dużo buziaczków Arielkowi....i szepnij mu do uszka,żeby szybciutko wracał do zdrówka.Dzidzia i Milunia.
kropkaXL pisze:Myszolandia pisze:Arielek![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dzisiaj mija miesiąc.................
Tak Sylwinko-właśnie dzisiaj rano pisałam u kamari,że dzisiaj mija miesiąc od śmierci Pyniulki-to już miesiąc,a ja ciągle nie potrafię uwierzyć,że jej nie ma![]()
![]()
![]()
Pyniulko-nie wołaj z Antosią Arielka do siebie-zostawcie go tu-on tak mało radości w zyciu uzył,niech zostanie ze mną jak najdłużej!
Kociara82 pisze:musi wyzdrowiec, nie ma wyjscia, musi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 39 gości