Ola rozmyślająca
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ruda32 pisze:biedna sfochowana Oleńka,żeby tak rybki nie daćto może na jesień przyjdą te myszki odwiedzić kotki
bo na jesień myszy w domach chyba więcej ?
ruda32 pisze:może pyszności skusząi Oleńka pożywi się - szczerze okropne jak kot zjada myszkę
agnieszka1565 pisze:... z wielkiej ryby niciDuży wypuścił rybkę - ogłosiłam strajk jak to tylko usłyszałam i zaczęłam łazić za Dużą i marudzić
- a Duża na to że jęczę jak mała krzykaczka gdy czegoś nie dostaje
więc dostałam focha i pacnęłam Dużą w rękę niech se nie myśli, że można mnie przyrównywać do krzykaczy a co
, z innej beczki Duża zrobiła mi w czasie balkoningu kilka fotek niestety w tej chwili nie może ich załadować bo mała krzykaczka jęczy - pomóż mi mamo zbudować wieże
- chociaż z drugiej strony może to będzie mysia wieża w której zamieszkają myszy i będę miała smaczne towarzystwo
....
Ola rozmyślająca
bozena640 pisze:agnieszka1565 pisze:... z wielkiej ryby niciDuży wypuścił rybkę - ogłosiłam strajk jak to tylko usłyszałam i zaczęłam łazić za Dużą i marudzić
- a Duża na to że jęczę jak mała krzykaczka gdy czegoś nie dostaje
więc dostałam focha i pacnęłam Dużą w rękę niech se nie myśli, że można mnie przyrównywać do krzykaczy a co
, z innej beczki Duża zrobiła mi w czasie balkoningu kilka fotek niestety w tej chwili nie może ich załadować bo mała krzykaczka jęczy - pomóż mi mamo zbudować wieże
- chociaż z drugiej strony może to będzie mysia wieża w której zamieszkają myszy i będę miała smaczne towarzystwo
....
Ola rozmyślająca
Oleńko![]()
![]()
już się nie mogę doczekać Twoich zdjęć
![]()
Myszki może i smaczne ale mają footerko, a footerko chyba nie najlepiej smakuje
agnieszka1565 pisze:ruda32 pisze:biedna sfochowana Oleńka,żeby tak rybki nie daćto może na jesień przyjdą te myszki odwiedzić kotki
bo na jesień myszy w domach chyba więcej ?
się czasami pojawiają - zwłaszcza, że panowie od ryb przechowują w garażu kukurydzę i inne pyszności
Użytkownicy przeglądający ten dział: berrniemalina, MB&Ofelia i 44 gości