W jakiej instytucji pracujesz? Ja raczej Twoja klientka nie jestem, bo nie ten kraj

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jozefina1970 pisze:O tak - piąteczki to dobra rzecz
Chociaż ja już od środy wszystkim powtarzam, że jutro sobota![]()
Wiolaw, przecież Ty kwiatowa mistrzyni, zajęłabyś się ogrodem - w tym domku, który nam się marzy ogród przy domu 600 m2. Tylko teraz już widzę po ilości chętnych, że pokoi żadną miarą nie wystarczy - dobudówka
Wiolaww pisze:tylko ostrzegam, nie lubię kwiatów ciętychto jest marnotrawstwo i nie rozumiem jak można niszczyć kwiatki,
Wiolaww pisze: [...] pewien pan do parku wyprowadzał dwie takie maleńkie kurki na spacerek. Kurki mieszkały w bloku
Wiolaww pisze:Pobudka![]()
![]()
Wstawać
![]()
Koniec spania
![]()
![]()
Plan na dzisiaj: Śniadanko, wycieczka na działkę w celu nakarmienia Lusi, wizyta (wrrr) u teściowej. Zabieram TŻ od teściowej (sprząta mieszkanie po malowaniu) i zakupy w Auchan. W domku, obiadek, zasianie boiska dla koteCków i potem to już tylko lenistwo
Wiolaww pisze:tylko ostrzegam, nie lubię kwiatów ciętychto jest marnotrawstwo i nie rozumiem jak można niszczyć kwiatki,
Cammi pisze:Wiolaww pisze:Pobudka![]()
![]()
Wstawać
![]()
Koniec spania
![]()
![]()
Plan na dzisiaj: Śniadanko, wycieczka na działkę w celu nakarmienia Lusi, wizyta (wrrr) u teściowej. Zabieram TŻ od teściowej (sprząta mieszkanie po malowaniu) i zakupy w Auchan. W domku, obiadek, zasianie boiska dla koteCków i potem to już tylko lenistwo
a było coś niezaplanowanego?
mnie się kurcze niezaplanowany labrador trafił![]()
w ramach zakupów w Tesco
jeżeli w Auchan nie dawali bezdomnych labków to ja zmieniam sklep - tylko przy okazji miasto też bym musiała
żesz...
nie chce ktoś labka? biszkopt, chłopak, młody
fajny będzie ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana i 174 gości